kahvepres lAmMelodi o zaman bi an önce test almam farz oldu cünki hic hazr değilim 2 nciye ruhen bedenen 😊
Cicektebenimcicekligunlerde lAmMelodi AVM hiç sevmiyorum ben kalabalık, karışıklık tam hastalık yuvası.🤷🏻
Esoz1110 Cicektebenimcicekligunlerde Valla öyle ya kızım daha da hareketlendi parkı birbirine kattı resmen koşturuyor oradan oraya arı maya 😅
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde yha zaten gripte gecirdm cnm ama gripte hic böyle koku almamştm yine hamilykn almştm bu kokuyu şuan o dönemi yaşyrm umarmmm griptendendir
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde regl oldum yani kız hasta oldum da derler ya 😃
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale uff ben gezerken hiç yorumluyorum.rabbim ilahi bir güç veriyor.😀 Bugün evdeydim hiç boş kalmadım ama sıkıldım
Usnac1995 Cicektebenimcicekligunlerde Ya canım . Tarafından tanındığımı bilmiyordum. Bir mutlu oldum 😂 ❤️
Cicektebenimcicekligunlerde Usnac1995 Aşko sana B12 alicam özel konuşmalarina bak biz eski tanışıgiz sadece nick değiştirdim geçen dedim ya maverakiyim diye.😀🤷🏻😃
Cicektebenimcicekligunlerde ZeydsMom Bakicam netten pişmiş muzlu şeyleri sevmiyorum ama farklıdır belki.😃
myferimah LadyGaddar ben durduk yere demedim biri dedi burda var mı bende var dedim seni ilgilendirmez ne yazacağım. SANANEE