Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi noldu kız geçmiş olsun 🤲 bnmkide öyleydi antibiyotik kullandık tekrar geldik bakalım ne dick. Kızıda çocuk hemotolojiye yönlendirdi. Bi aklımız onda vala :( Eğitim araştırmaya gidcktk bnm koca arabayı sizin hastaneye sürmüş, ondan dediydim 🤣buluşalım diye
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom teşekkür ediyom aşkım ❤️ Geçenlerde denize götürdük nolduysa ondan sonra oldu ya enfeksiyon varmış kanında dünden önceki geceyi hastanede geçirdik ishal bir taraftan yetmezmiş gibi poposu da pişik oldu 🫠 Hunharca geçmesini bekliyoruz bende bişey yok ama annem ve eşimde çocuktakinin aynısı olmuş ishal fln varmış salgın muhtemelen çocuğun crpsi çok yüksek cıktı ateş falanda gidip geliyo 🥲 bende onu soracaktım simdi antibiyotik bitince gidip kan vermemiz gerekiyomu crp düşüp düşmedi diye acaba
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde teşekkür ederim aşkom geçenlerde denize götürmüştük muhtemelen ordan buldu ya 🥲
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom Ay hadi umarım iyleşmiştir ya nerden gelip gelip bizi bulur bu illet hastalıklar acaba 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi bilemcm vala, babası ateşlendi sonra çocuğa geçti, meğer enfeksiyon varmış. Ben hatta yatış verecekler fln sanmştm vermediler 🤷 İnanılmaz salgın varmış ya 🤷nasıl korucZ çocukları, heryerden bulaşıo
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom denize gidicekseniz gitmeyin , bizi uyardılar bizde aman ne olacak dedik gittik doğruymuş 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Yorgunluk kahvem. Kahveler içildi mi nerelerdesiniz? Bugün temizlik gunüm camlar ve duvarlar kaldı sizde ne var ne yok.? @mrsjale @asaletsoydangelir @Melike_ikra @pinkooo_02 @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tubasahra @s😱@Simsimy @anabarbie @Meri-Mel @Dedektifgadget @Lolik @fatihunal @Tomris-Hatun @lAmMelodi @LadyGaddar @Lazerlimunafik @Yelda35 @kahvepres @Usnac1995 @kanalize @kanalizereis @Ladyinfrance @Esoz1110 @ejdermeyvelilahmacun @sek_kahve @dayes @Deletedmom_1111 @HurremSultannn @Happybaby06 @Kocamdaaakocammm @SiprayiL @BENOYLEUYGUNGORDUMM Memati seni bulamadım @AnnaKurt @Hoptirililaylalaylaylilaylom @NewMomm1 tatlican abla seni bulamadim. Etiket işi ne zormus yapanlara helal olsun yarısını bulamadım.🙈😃 Postu uçurak..😃
Ladyinfrance Cicektebenimcicekligunlerde beni etiketleyen güzel yürekli bacım😘 afiyet olsun sabah içmiştim kupamın sapı kırıldı😃😎
Dedektifgadget Cicektebenimcicekligunlerde annemlere geldim sabahtan bir iş yapmadım Nescafe içmiştim bugün annemle regl olamıyorum emziriyorum çok ağrım var 🥲 afiyet olsun
Cicektebenimcicekligunlerde Ladyinfrance Hepinizi seviyorum ama etikette iyi değilim yoksa her yere etketlerim afiyet olsun.😃🤗