nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom Benim beybii hasta enfeksiyon cıktı kanında geçen günden beri uğraşıyorumm 🥲
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi noldu kız geçmiş olsun 🤲 bnmkide öyleydi antibiyotik kullandık tekrar geldik bakalım ne dick. Kızıda çocuk hemotolojiye yönlendirdi. Bi aklımız onda vala :( Eğitim araştırmaya gidcktk bnm koca arabayı sizin hastaneye sürmüş, ondan dediydim 🤣buluşalım diye
Gunes_12 Hoptirililaylalaylaylilaylom Kız bu postun bu günlere gelmesinde hepinizin hakkı büyük tabi bende unuturmadim🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom özellere bulaşıp giden çok biz ulu orta sevek..😃
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde teşekkür ederim aşkom geçenlerde denize götürmüştük muhtemelen ordan buldu ya 🥲
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom teşekkür ediyom aşkım ❤️ Geçenlerde denize götürdük nolduysa ondan sonra oldu ya enfeksiyon varmış kanında dünden önceki geceyi hastanede geçirdik ishal bir taraftan yetmezmiş gibi poposu da pişik oldu 🫠 Hunharca geçmesini bekliyoruz bende bişey yok ama annem ve eşimde çocuktakinin aynısı olmuş ishal fln varmış salgın muhtemelen çocuğun crpsi çok yüksek cıktı ateş falanda gidip geliyo 🥲 bende onu soracaktım simdi antibiyotik bitince gidip kan vermemiz gerekiyomu crp düşüp düşmedi diye acaba
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom Ay hadi umarım iyleşmiştir ya nerden gelip gelip bizi bulur bu illet hastalıklar acaba 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi bilemcm vala, babası ateşlendi sonra çocuğa geçti, meğer enfeksiyon varmış. Ben hatta yatış verecekler fln sanmştm vermediler 🤷 İnanılmaz salgın varmış ya 🤷nasıl korucZ çocukları, heryerden bulaşıo