morkelebekk54 Meri-Mel 1 hadta sonra 3 aylik olcak bbeyle ugrasiyorum bende😂 serdivandayim canim ben sen nerde oturuyosun biz senle konustuk ya akyazi da ki oturuyodun sen belki karistiriyorumdur bilemedim
Meri-Mel morkelebekk54 Yok canım Ben komşu ilden adaya yakınız işte sedivanda kaldım orada okudum üniversiteyi de mobilyacılar çarşısına yakın oturmustum hastaneye falan adatipa geliyoruz özel sağlık sigortası var kızın benim eşimin
AngrBoda_ Günaydın A dostlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor artık kimse kimseyi eklemiyor sıcaktan buhar mı oldunuz nerdesiniz
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ post son nefesini veriyor, sonra bir hortluyor, tekrar geri gidiyor. Bence acı çektirmek yerine direkt ölsün daha iyi 🤣 Zorlamaya gerek yok, yazmıolar bacom🤷🏼♀️🤣
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Aradan kaç saat geçti hala gelen yok puuhh emiii post elden gidiy a dostlar 😮😄
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 evettt😂🥰 hangisinin daha güzel olduğuna karar veremedim, tekrar değiştirdim 🤷🏼♀️
Gunes_12 @Beyninizikullanmakucretsizdir @agzimizintadikacmasin @Meri-Mel @kahvepres @morkelebekk54 @Cicektebenimcicekligunlerde @Simsimy @Winxclub52 @Dedektifgadget Napıyorsunuz nasıl geçiyor günleriniz 🤣😘
Meri-Mel Gunes_12 Günaydın kuzum bugün temizlik günü evimi misledim şimdi kız emiyor uyursa bir kahve içeriz kocamla sonrada o ise ben de kizacorba yapacağım akşama yemek bisiler yapıcam😌 Sen ne yapıyorsun nasılsın kuzum
morkelebekk54 Gunes_12 cok cok iyi diyemem😔 kayinoederim kalp krizi gecirdi gecen gun, cok sukur suan iyi yogun bakimdaydi bugun cikartilar diye düşünüyoruz umarim bugun görebiliriz dun esimi istemiş uyandirdiklarinda esim gitmis ben cikmak gitmek istiyorum felan demis iyi gormus cok şükür🤲🏻☺️
Dedektifgadget Gunes_12 sıcak ve yorucu geçiyor günler 😅😅 siz neler yapıyorsunuz ben bahçeye havuz aldım şıp şıp yüzsün diye kızım ama hasta olur diyede korkuyorum 😅
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 çocuklarla bağrış çağrış vala 🤣 bi kek yaptım, şimdi kızartma yapıyorm çocuklara, bide çorba var, yemek yedircm. Sen napıosun nasıl geçiyor
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 Gün kime yetiyor ki zaten, tam işim bitti, rahatım diyorum, bir iş çıkıyor🙄🤷🏼♀️