morkelebekk54 Gunes_12 nasilsin canim ☺️ gorumcem geldi esimi gonderdim kiz kiza kahve iciyoruz bu sicakta anca soguk olani pakladi😂
Meri-Mel morkelebekk54 Neresinden acaba yakınız bizde oraya çok şükür minik yaramaz bir bebe ile hayatımızı sürdürmeye çalışıyoruz ☺️
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom İnşaallah çiçeğim kocam bey söz verdi en azından Aquapark a gitcez😄
morkelebekk54 Meri-Mel 1 hadta sonra 3 aylik olcak bbeyle ugrasiyorum bende😂 serdivandayim canim ben sen nerde oturuyosun biz senle konustuk ya akyazi da ki oturuyodun sen belki karistiriyorumdur bilemedim
Meri-Mel morkelebekk54 Yok canım Ben komşu ilden adaya yakınız işte sedivanda kaldım orada okudum üniversiteyi de mobilyacılar çarşısına yakın oturmustum hastaneye falan adatipa geliyoruz özel sağlık sigortası var kızın benim eşimin
AngrBoda_ Günaydın A dostlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor artık kimse kimseyi eklemiyor sıcaktan buhar mı oldunuz nerdesiniz
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ post son nefesini veriyor, sonra bir hortluyor, tekrar geri gidiyor. Bence acı çektirmek yerine direkt ölsün daha iyi 🤣 Zorlamaya gerek yok, yazmıolar bacom🤷🏼♀️🤣
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Aradan kaç saat geçti hala gelen yok puuhh emiii post elden gidiy a dostlar 😮😄