Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres En iyi tarafı bu canım gece uyuyor masallah biraz zor dalıyoruz ama emerken saat başı kalkardı.
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde evet bizimkidee her dk uyanr birde kilosu icn bırktm mecbr cünki sütüm yaramyr ona 16 aylk 8 bucuk kilo inşallah bizde atlatrz
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Temizlik yaptım yemek yiyorum şimdik.😀 Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli.☺️
Hoptirililaylalaylaylilaylom Arkadaşlar bi sorum olacak. Redmi kullanıyorum. Sadece gelen cevapsız aramayı silmek istiyorum ama sile bastığımda “Bu numaraya ait tüm geçmiş silinsin mi?, (iptal, sil)” çıkıyor. Ben tüm geçmişi silmek istemiyorum ama sadece sonuncusunu silmek istiyorum :( Bilen var mı, çözümü yok mu @Gunes_12 @anabarbie @nescafebagimlisi @Simsimy @Cicektebenimcicekligunlerde @AngrBoda_ @Meri-Mel
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Hiç kullanmadım aşkom bilmiyorum ki inşaallah bir bilen çıkar.😊 Öyle diyorsa pek de yapılacak birşey yok gibi görünüyor 👀
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ kaynana aramış da o mesele vala sjsjsj🤣🤣 zaten tüm geçmişi sildim bnde 🤣
Kocamdaaakocammm Winxclub52 Maşallah daha küçük 😍 Benim biri 30 diğeri 50 aylık canim 😂😂 bebe falan değiller 😂😂
Kocamdaaakocammm AngrBoda_ Kaynanam gildeyim gorumcemle fırına türlü attık yanına Şehriye çorbası ve salata yaptık 😘