AngrBoda_ anabarbie Sjsjjsjsk hee Ayn kışın gitse de çok sıkıntı değil kışımız da kış değil de artık neyse …
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ Ee yaparsa yapsın ses. Dolapların erimesinden iyi değil mi 🤔 🤷🏼♀️
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi haklısın orası öyle. Akşam da ediliyo sabahda vala🤷🏼♀️
Kocamdaaakocammm Winxclub52 Maşallah daha küçük 😍 Benim biri 30 diğeri 50 aylık canim 😂😂 bebe falan değiller 😂😂
Simsimy nescafebagimlisi Valla özleştik balım ya. Benim bebe full tatil modunda napsın, yandı çocuğum serinleticiyle hayatına devam ediyor 😂
AngrBoda_ Haydi kızlar akşam menülerini alayım 😄 @Gunes_12 @Kocamdaaakocammm @anabarbie @nescafebagimlisi @Meri-Mel @Simsimy @kayafamly @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Cicektebenimcicekligunlerde
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ et haşlama, pirinç pilavı, salata 🥗 Bizde senden alalım akşam menüsünü? :))
Meri-Mel AngrBoda_ Ay canım yeni gördüm Bizde pilav ,türlü ,cacık ,salata ,karpuz tarhana çorbası vardı
Kocamdaaakocammm AngrBoda_ Kaynanam gildeyim gorumcemle fırına türlü attık yanına Şehriye çorbası ve salata yaptık 😘
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Mercimek çorbası ile kısır yaptım 😁 Kv bahçeden semiz otu toplamış salatasını yapacağım kv.in canı çekmiş 😄
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Gel beraber olsun canıım 🫶🏻 Yeğenlerime bu, ben mantar sevmiyorum. Salçalı makarnaya tabiyim 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom Simsimy mantar aldırıpta Yarınki menüm bu olsa mı diye bi düşündüm vala 😋
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Yap gitsin yaz günü sıcaklardan ağır yemeklerin hiç birisi yenilmiyor