anabarbie AngrBoda_ yanağına çakıl taşı battı ona hafiften izleri var ama tam düştüğü yere yakın şiş vardı çengelli Allah’a şükür bir yerine girmedi
orjinalhoptiri merve1819 Bol güç , bol sabır diliyorum sana 🫶Allahım çokça kolaylık versin 🤲 Sağlıkla büyüsün minik ❤️❤️🌸
Gunes_12 merve1819 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Gececek bu günler sadece biraz sabır bol bol kokla mis gibi 🥰
orjinalhoptiri anabarbie Oğlumla gül gibi geçinip gidiyorduk bizde, kız bnmde anamı ağlatıyo şuan, yeni uyuttum zooorlaaaa😑🙄zor bacım zor. Allahım sonsuz sabır ve güç versin bize 🤲
AngrBoda_ orjinalhoptiri Kesiyorlar maalesef evt aşkom geçen yağmur yağmıştı trafoya yıldırım düştü kestiler mecbur işleri olunca kesiyorlar
orjinalhoptiri AngrBoda_ Koca kış bile elektrik gitmedi, bu ne şimdi dedim 😂 Neyse ki erken geldi 10da geleceğini beklerken 9.30da geldi 😂😂ajajaajjajsdbwx
AngrBoda_ orjinalhoptiri OtuZ kere arıyoruz biz gelsin diye 😁😂 dükkanda dondurma dolabı ile tavuk dolabı var hava zaten çok sıcak bir iki saatten birşey olmuyor ama sonrasında erirse büyük sıkıntı 😊 Jeneratör vardı çok ses yapıyor millet de rahatsız oluyor diye sattı kocam😄
AngrBoda_ anabarbie Sjsjjsjsk hee Ayn kışın gitse de çok sıkıntı değil kışımız da kış değil de artık neyse …