Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Gel beraber olsun canıım 🫶🏻 Yeğenlerime bu, ben mantar sevmiyorum. Salçalı makarnaya tabiyim 😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom Simsimy mantar aldırıpta Yarınki menüm bu olsa mı diye bi düşündüm vala 😋
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Yap gitsin yaz günü sıcaklardan ağır yemeklerin hiç birisi yenilmiyor
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Mercimek çorbası ile kısır yaptım 😁 Kv bahçeden semiz otu toplamış salatasını yapacağım kv.in canı çekmiş 😄
Meri-Mel AngrBoda_ Ay canım yeni gördüm Bizde pilav ,türlü ,cacık ,salata ,karpuz tarhana çorbası vardı
Hoptirililaylalaylaylilaylom Simsimy bendeki hesap kocaya uymadı 😂(balık hastası) balık getirmiş. Neyse yarın da Yemek düşünme derdinden kurtuldum :)
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Ay hiç denizden babam çıksa yerim diyenlerden olamadım 😂 O yüzden balığı sadece kışın, hamsi, yiyebiliyorum
Hoptirililaylalaylaylilaylom Simsimy Evlenmeden Önce bende öyleydim vala. Kocam Balıkçıymış, alıştım, Çokta seviyorum artık balığı 😅😋
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Üzüm üzüme baka baka kararıyor işte benim kocamda karısı kılıklı maalesef asdfghj