AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Mercimek çorbası ile kısır yaptım 😁 Kv bahçeden semiz otu toplamış salatasını yapacağım kv.in canı çekmiş 😄
Meri-Mel AngrBoda_ Ay canım yeni gördüm Bizde pilav ,türlü ,cacık ,salata ,karpuz tarhana çorbası vardı
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Yap gitsin yaz günü sıcaklardan ağır yemeklerin hiç birisi yenilmiyor
Hoptirililaylalaylaylilaylom Simsimy bendeki hesap kocaya uymadı 😂(balık hastası) balık getirmiş. Neyse yarın da Yemek düşünme derdinden kurtuldum :)
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Ay hiç denizden babam çıksa yerim diyenlerden olamadım 😂 O yüzden balığı sadece kışın, hamsi, yiyebiliyorum
Hoptirililaylalaylaylilaylom Simsimy Evlenmeden Önce bende öyleydim vala. Kocam Balıkçıymış, alıştım, Çokta seviyorum artık balığı 😅😋
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Üzüm üzüme baka baka kararıyor işte benim kocamda karısı kılıklı maalesef asdfghj
Gunes_12 AngrBoda_ ben buraya çok giremiyorum aşkım benim bebek hareketlendi bir bakıyorum Akşam olmuş, 🤣🤣 bugünkü menüm de tavuk sote fırında makarna salata 🤣
AngrBoda_ Gunes_12 En zor dönemler yaa benimki de hiç durmuyor bazen öfke nöbeti geçiriyor çocuk 😂 saçımı yoluyor birşeyleri fırlatıyor ısırıyor vuruyor her türlü şiddete maruz kalıyorum şikayetçi olup dava açacağım kendisine 😁