Hoptirililaylalaylaylilaylom Simsimy bendeki hesap kocaya uymadı 😂(balık hastası) balık getirmiş. Neyse yarın da Yemek düşünme derdinden kurtuldum :)
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Ay hiç denizden babam çıksa yerim diyenlerden olamadım 😂 O yüzden balığı sadece kışın, hamsi, yiyebiliyorum
Hoptirililaylalaylaylilaylom Simsimy Evlenmeden Önce bende öyleydim vala. Kocam Balıkçıymış, alıştım, Çokta seviyorum artık balığı 😅😋
Simsimy Hoptirililaylalaylaylilaylom Üzüm üzüme baka baka kararıyor işte benim kocamda karısı kılıklı maalesef asdfghj
Gunes_12 AngrBoda_ ben buraya çok giremiyorum aşkım benim bebek hareketlendi bir bakıyorum Akşam olmuş, 🤣🤣 bugünkü menüm de tavuk sote fırında makarna salata 🤣
AngrBoda_ Gunes_12 En zor dönemler yaa benimki de hiç durmuyor bazen öfke nöbeti geçiriyor çocuk 😂 saçımı yoluyor birşeyleri fırlatıyor ısırıyor vuruyor her türlü şiddete maruz kalıyorum şikayetçi olup dava açacağım kendisine 😁
Gunes_12 @Beggg @NewMomm1 @Cicektebenimcicekligunlerde @Simsimy @Beyninizikullanmakucretsizdir @agzimizintadikacmasin @nescafebagimlisi @anabarbie @Kocamdaaakocammm @LavininAnnesii @morkelebekk54 @kahvepres Selam kızlar ❤️
kahvepres Gunes_12 ah sorma bendee dün kızımı sütten kestim ne zormuş yhaa gece uyumadk şimdide ayağmda saatlrce saladm uyudu inşallah uyanmz yetmzmş gibi göğslrm süt topldı onunda acısını cekiyorum