agzimizintadikacmasin Dondurmalikahve ahahhaaaa kız canımss niye askı aldın 😆😆 Nasıldı sürgün hayatı 😆
Dondurmalikahve agzimizintadikacmasin Sebebi var mıdır sence aşkım 😁 Sürgün hayatın biraz yoğun geçiyor ondan 16 gün çabuk geçti
agzimizintadikacmasin Beyninizikullanmakucretsizdir geçmiş olsun diş acısı fena yaa neyseki minnoş bebeğim düşlerime iyi bakıyorum😍😍 canım dişlerimm bol bol süt iç aşkım😁
agzimizintadikacmasin Dondurmalikahve tabikisi yok 😆😆ahh hain dondurmalı senin ifşa ettiğin pinterest çı yüzünden 1 ay atıldım ya burdan 🤣🤣 o günden beri ben de soğudum formdan be
Dondurmalikahve agzimizintadikacmasin Aslında onun alması gerek ama neyse 🤪 bir ara 17 yaşındayım yazmışti postun birine bende 11 yaşındayım abla yazdım kadının biri lincledi beni 🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Dondurmalikahve geçen gün birisi söylemişti de unuttum niye aldın ki 😏 bende aldığım zaman giresim gelmiyor ama çok şükür uzun süredir tatile çıkmadım 🤣 geçmiş olsun canım ne oldu İnşallah kötü bir şey yoktur. Rabbim şifa versin 🤲🏻
Dondurmalikahve Beyninizikullanmakucretsizdir Dondurmalikahve Yüzme kursuna yazdırmadım da muzipoya yazdırdim. Havuza gitmişlerdi çarşamba günü ve oğlum da bone yoktu aklıma da geldi aslında bone yok hani bir şey olur diye ama öğretmeni de ben iyice yıkadım kuruttum Siz de evde banyosunu yaptırın dedi yaptırdım Benim çocuk zaten i boğaz enfeksiyonu falan geçiriyor sürekli o da muhtemelen kulağa falan etkiledi çünkü kulaklardan giriyor bu enfeksiyon o şekilde bir hastalık kaptık diye düşünüyorum. Biraz da benim salaklığım yani bone olmadan bir şey olacağına dair şüphen varsa niye gönderiyorsun değil mi Bu aşkım
agzimizintadikacmasin Beyninizikullanmakucretsizdir birazcık bal atıyoruz sonra 3 vakte kadar inci olmayan dişlere küsüyoruz🤣 aşkım şaka bir yana iyi bir doktor bul ihmal etme diş ağrıyınca insan rahat edemiyor yemenin içmenin her şeyin tadı kaçıyor ya 🩷
Dondurmalikahve Beyninizikullanmakucretsizdir Ben 3 ay önce hamburger yerken dişim kırılmış ve onu yedim 😁 bir türlü dişçiye gidemedim dün de randevum vardı onda da yataktan çıkacak halim yoktu kardeşim de o klinikte dişimi yaptırdım orda hiç iyi yapamadılar dedi. Devlete randevu aldım. Devlette de yapamazlarsa başka bir kliniği randevu alacağım.