AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde İyiyim canım hoşgeldin benimde hiçbirsey yapasım yok oturuyorum mal mal😂
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Boş boş oturmayı özledim senin çocuklar nasıl izin veriyor buna. 🤣
morkelebekk54 Gunes_12 benim ki yine çalışıyor 😔😔 yine evdeyiz, yine anne baba ogul zaman geçiremiyoruz
morkelebekk54 Gunes_12 kiz en azindan evde bisi olmasina gerek yok ki 😂 benim kinin kendi isi oldugu halde oazar gunkeri de calisiyo cok nadir ysni calismadigi anca ayda 1 o da nadir 🤦🏻♀️
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde günaydın bebişim , nerelerdeydin sen ? 🙃 ben kahvaltı hazırlıyorum daha yeni 🙈
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Gruptan yazmıştım ya bebegim zamansizla konuşurken memlekete gideceğim diye hiç biriniz gormemissiniz üstte kaldı herhalde.🤷🏻🤣
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Günaydın beybim hoşgeldinn Cicektebenimcicekligunlerde kendimiz kahvaltı yaptık şimdi çocuğa yediriyorum sen neler yaptın köyde 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Bana köy deme.🤣 ne işi biter ne gücü birde eve gelince ki ev temizliği valizler ay bayilıcam.😃 Sen de mi gittin.?😃
nescafebagimlisi Dondurmalikahve @Dondurmalikahve aşkım sen nerdeydin kaç zamandır hiç görmedim seni en son askı almıştın galiba bir baktım 15 gün önce diyordu 🥲
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve Aşkım haber verdim aslında da üstte kalmış görülmemiş.😃 Birde bu kadar yoğun olacağını ve internet çekmeyecegini tahmin edemedim alamadım telefonu elime memlekete yardıma gitmiştim iş güç.😃
agzimizintadikacmasin Gunes_12 afiyet olsun aşkıms yaa Senin koca ne iş yapıyor normalde pek evde olmuyor mu
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Aa hayriyem ben seni etiketlememisim.😔 Nasılsın bebeğim.😃 Bitti mi tatilin.😃
LavininAnnesii Cicektebenimcicekligunlerde Tünaydıııınn❤️ Nerelerdeydin sen yoktun ? Klasik pazar işte boğucu bir hava var burda
Cicektebenimcicekligunlerde LavininAnnesii Rüzgarlı ama yağmurda yok bir yağsa rahatlicaz hafta sonlarını çok severim de temizlikle geccek bugün.😃
Dondurmalikahve nescafebagimlisi 16 gün askı aldım canım çok yazasım gelmedi bir de bir iki gündür de hasta gibi bir seydim 🫠
nescafebagimlisi Dondurmalikahve tadı kaçıyor dimi 😂 İyleştin mi bari yaklaşık 15 gündür burnum boğazım tıkanık gibi çocukta 15 gündür hasta hala iyleşemedi salgın gibi bişey var galiba ama nası bişey bilemiyom
agzimizintadikacmasin Dondurmalikahve ahahhaaaa kız canımss niye askı aldın 😆😆 Nasıldı sürgün hayatı 😆