agzimizintadikacmasin Beyninizikullanmakucretsizdir birazcık bal atıyoruz sonra 3 vakte kadar inci olmayan dişlere küsüyoruz🤣 aşkım şaka bir yana iyi bir doktor bul ihmal etme diş ağrıyınca insan rahat edemiyor yemenin içmenin her şeyin tadı kaçıyor ya 🩷
Dondurmalikahve Beyninizikullanmakucretsizdir Dondurmalikahve Yüzme kursuna yazdırmadım da muzipoya yazdırdim. Havuza gitmişlerdi çarşamba günü ve oğlum da bone yoktu aklıma da geldi aslında bone yok hani bir şey olur diye ama öğretmeni de ben iyice yıkadım kuruttum Siz de evde banyosunu yaptırın dedi yaptırdım Benim çocuk zaten i boğaz enfeksiyonu falan geçiriyor sürekli o da muhtemelen kulağa falan etkiledi çünkü kulaklardan giriyor bu enfeksiyon o şekilde bir hastalık kaptık diye düşünüyorum. Biraz da benim salaklığım yani bone olmadan bir şey olacağına dair şüphen varsa niye gönderiyorsun değil mi Bu aşkım
Dondurmalikahve agzimizintadikacmasin Aslında onun alması gerek ama neyse 🤪 bir ara 17 yaşındayım yazmışti postun birine bende 11 yaşındayım abla yazdım kadının biri lincledi beni 🤣🤣
Dondurmalikahve Beyninizikullanmakucretsizdir Ben 3 ay önce hamburger yerken dişim kırılmış ve onu yedim 😁 bir türlü dişçiye gidemedim dün de randevum vardı onda da yataktan çıkacak halim yoktu kardeşim de o klinikte dişimi yaptırdım orda hiç iyi yapamadılar dedi. Devlete randevu aldım. Devlette de yapamazlarsa başka bir kliniği randevu alacağım.
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Bugün İzmir’den amcamın oğlu geldi kahvaltı falan yaptık birlikte idik çok şükür eve geldim şimdi kendimi duşa aticam dün temizlik yaptım ,şelale gezisine çıktık mangal yaptık eşim izinde her gün bir yerdeyiz ☺️
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel Ay çok güzel tam benlik hele şelale dedin kalbimden vurdun.😍😃 Geçen bir video seyrettim gezmek insanın aklındaki düşüncelerden uzaklaştırdı ve anda kalıp anı yaşadığı için terapi gibi çok iyi geliyormuş.💃🏻💃🏻😁😁
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde yoruyor gerçekten ama sıcaklar , çocukta olunca falan ekstra yoruluyo insan 🙃
Lazerlimunafik Cicektebenimcicekligunlerde Park iyi ama malesef Afgan çok her yere seriliyorlar 😏 Herkeste köpek falan olur bizde başı boş mülteci var 😃
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir İnşallah güzel ilgilenir hafifler açın dış ağrısı çok zor
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Eskişehir’deyim. Hatta bugün şöyle bir ziyarette bulundum. Ağladım zırladım, içimde ukde kalmasıyla kalakaldım. 🫠
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin ay doğru sen yazlık yerlerdeydin iyi yapiyosun tadını çıkar gençken gezelim.😃
Cicektebenimcicekligunlerde bizdejantikizlardik Küçüğü 2yasina giricek ay zaman çok hızlı geçti büyüdü bebeğim.🥹😃
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Evet. 🥹 Yaa, abimin tayini buraya çıktı. Artık bir ayağım Eskişehir’de benimde
Cicektebenimcicekligunlerde NewMomm1 Ben çok etkileniyorum.olum, hastalık gibi konulardan hastane yani zor bebeğinde stresi hissediyordur illa ki.😔