nescafebagimlisi Gunes_12 aşkım kas gevşetici iç yoksa bende bir tane eczaneden almıştım şıp diye 15 dkkada geçirdi 🤣
nescafebagimlisi Gunes_12 Ha öyleyse bilemedim kremle masaj yaptır eşin gelince , ee hastanede de kas gevşetici iğne ya da serum yaparlar ki
nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde Sen kesin arabayı yaptırdın vın diye gezmelere gittin 😅
nescafebagimlisi @Gunes_12 ya yok mu maverakiyle özelden falan konuşan her gün girerdi 3 gündür girmiyormuş
anabarbie bizdejantikizlardik aradım 50 tane numarayı biz birşey bilmiyoruz dediler biriyledr tartıştım😂
anabarbie AngrBoda_ yaniyorzzzzzz sen aşkom bu sıcakta çay bile icesim yok çayi aşırı seven ben 1 haftadir ağzıma vurmuyorum😂
AngrBoda_ anabarbie Off çok sıcak sahiden üstüne bir de suları kesiyorlar.Çok doğru çayı içerken buharlaşıyormuşum gibi hissediyorum içilmiyor 😄
anabarbie bizdejantikizlardik LG şubesini aradım suratıma kapattı laf soyleyeme tekrar aradım 50 kere açmadı acsaydi iyi şeyler olmayacakti
bizdejantikizlardik anabarbie Şubeyi değil de müşteri hizmetlerini felan arayıp şikayet et aşkım ilgilenirler muhtemelen.
bana1cocukyetti anabarbie kim kimden ayrılıyor bilmiyorum ama bedenim yorgunluktan dolayı bu dünyadan ayrılıyor bugün 🤦🏻♀️
Kocamdaaakocammm PÜÜÜ SIZE BEEEE BIRINIZ DE BENI MERAK ETIDIP SORMAMISSINIZ BU KIZ NEREDE DIYEEE 🙄🙄🥲🥲 KÜSTÜM SİZEEEEE🥹🥹🥹🥹
nescafebagimlisi Kocamdaaakocammm Aaa şimdi görünce aklıma geldi nerde diye sormak 😂 Nerdeydinn askılandın mı yoksa yine