nescafebagimlisi AngrBoda_ Afiyet olsun kankim 🌸 Bugün dinlenme günü ilan ettim , hiç bişey yapmıyorum sen neler yapıyorsun
AngrBoda_ nescafebagimlisi Tuvalet banyo temizledim Eloşumu uyuttum bulaşıklar makinede çamaşır atıcam makineye şimdi 😊💖
Gunes_12 AngrBoda_ Afiyet olsun kankam bende uzandım omzum tutulmuş çok kötü iş yapmıyorum katyaya devrettim.isleri bugün 🤣
AngrBoda_ Gunes_12 Ahahahs iyi yaptın sabahları bende heryerim ağrı ile uyanıyorum çok acayip bir bitkinlik yorgunluk var üzerimde 🥴
nescafebagimlisi Gunes_12 aşkım kas gevşetici iç yoksa bende bir tane eczaneden almıştım şıp diye 15 dkkada geçirdi 🤣
nescafebagimlisi Gunes_12 Ha öyleyse bilemedim kremle masaj yaptır eşin gelince , ee hastanede de kas gevşetici iğne ya da serum yaparlar ki
nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde Sen kesin arabayı yaptırdın vın diye gezmelere gittin 😅
nescafebagimlisi @Gunes_12 ya yok mu maverakiyle özelden falan konuşan her gün girerdi 3 gündür girmiyormuş
anabarbie bizdejantikizlardik aradım 50 tane numarayı biz birşey bilmiyoruz dediler biriyledr tartıştım😂
anabarbie AngrBoda_ yaniyorzzzzzz sen aşkom bu sıcakta çay bile icesim yok çayi aşırı seven ben 1 haftadir ağzıma vurmuyorum😂
AngrBoda_ anabarbie Off çok sıcak sahiden üstüne bir de suları kesiyorlar.Çok doğru çayı içerken buharlaşıyormuşum gibi hissediyorum içilmiyor 😄
anabarbie bizdejantikizlardik LG şubesini aradım suratıma kapattı laf soyleyeme tekrar aradım 50 kere açmadı acsaydi iyi şeyler olmayacakti