nescafebagimlisi Gunes_12 ben 6 da kalktım sabah o uyuyodu biraz telefon oynadım sonra yattım 🤣 8 de dikilmiş başıma gözüm kapalıydı eline salatalık verdim bidaha yattım yemiş bidaha istiyormuş 🤣 Ay işkence gibi oluyor sabahları dün fena yorulmuşum akşam kollarım sırtım ağrıyordu kas gevşetici içtim bir tane rahatladım yattıgım yeri beğenmişim 🤣
nescafebagimlisi Gunes_12 Ah ah bir zamanlar benimkide öyleydi ama böyle daha zor 🤣 2 yaş sendromuna giriyor galiba mızmız mız akşama kadar 🥲
nescafebagimlisi orjinalhoptiri ne maşallah kız 🤣 6 da kalktım 7,30 a kadar oyalandım tam yatmışım çocuk şak dürtüyor Akfkdkdk
orjinalhoptiri nescafebagimlisi çock uyurken zamanı değerlendireceksin işte, uyuycksın bol bol,Uyanınca uyutmuyorlar. Erkenden uyanıyorlar uykunun en tatlı yerinde, zorla bizim Uykumuzu kaçırıyorlar uykumuz kaçtıktan sonra uykuya geçiyorlar. Bu işler böyle oluyor
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ne zaman düzene giriyor senin oğlan büyüdü mesela ? Kaçta kalkıyor bizim komşunun kızı 4 yaşında saat 10-11 e kadar yatıyormuş ama gece de geç yatıyor ondan olabilir
orjinalhoptiri nescafebagimlisi benim Oğlum zaten akşam erken yatar bazen akşam yemeği yemeden yatar o kadar erken yani🤣 20.21.00bazen 19.30 gibi yattığı da olur. Sabah erken kalkar. Amma velakiiinnnn Çoğu zaman kardeşi yüzünden erken kalkar kardeşi olmasa dokuza kadar yatabilir yani, onda o kapasiteyi görebiliyorum.