nescafebagimlisi @“dahadunkalbimsuradaydi”#p31594820Günaydın evet bugün erkenciyim eşim uyanıp koltuğa geçmiş bende tıkırtıya kalktım yatasım gelmedi uykuyu almışım 😂
nescafebagimlisi Gunes_12 ben 6 da kalktım sabah o uyuyodu biraz telefon oynadım sonra yattım 🤣 8 de dikilmiş başıma gözüm kapalıydı eline salatalık verdim bidaha yattım yemiş bidaha istiyormuş 🤣 Ay işkence gibi oluyor sabahları dün fena yorulmuşum akşam kollarım sırtım ağrıyordu kas gevşetici içtim bir tane rahatladım yattıgım yeri beğenmişim 🤣
nescafebagimlisi Gunes_12 Ah ah bir zamanlar benimkide öyleydi ama böyle daha zor 🤣 2 yaş sendromuna giriyor galiba mızmız mız akşama kadar 🥲
nescafebagimlisi orjinalhoptiri ne maşallah kız 🤣 6 da kalktım 7,30 a kadar oyalandım tam yatmışım çocuk şak dürtüyor Akfkdkdk
orjinalhoptiri nescafebagimlisi çock uyurken zamanı değerlendireceksin işte, uyuycksın bol bol,Uyanınca uyutmuyorlar. Erkenden uyanıyorlar uykunun en tatlı yerinde, zorla bizim Uykumuzu kaçırıyorlar uykumuz kaçtıktan sonra uykuya geçiyorlar. Bu işler böyle oluyor