bana1cocukyetti anabarbie kız çok fenasın sen laflara bak hele😂😂 harbim barbim benim, naber nasılsın, beben nasıl, kaç aylık ya da yaşında sen nerelisin. Madem bu kadar aşık olduk tanışalım…ilk görüşte aşk
nescafebagimlisi Simsimy günaydın canım çocuğu hareketlenmeye başladığı için girmiyormuş fazla öyle demişti 🌸
kibritci_kiz Meri-Mel https://mutluresim.com/image/IMG-5988.zah4od Daha geçen gün yaptım fikir olur belki sunum açısından da. Pek bir şeye benzemiyo ama idare eder 😂 patatesli bulgur köfte, yoğurtlu şehriye salatası, kırmızı pancar salatası, pırasalı börek, mini pizza ve ortaya da pasta yaptım. Pastayla uğraşma 3 saatimi aldı bi halta da benzemedi 😂 Daha kolay bir şey tercih edebilirsin. Vaktim kalsaydı bi de browni kurabiye ekleyecektim. Salatalar börek pizza kolay çok vakit almıyor
anabarbie bana1cocukyetti tabikisi😊 22 yaşındayım yarışmaya Adana’dan katilmaktayim 9 ay 28 günlük bir bebem var kız Sen?😉
nescafebagimlisi @“dahadunkalbimsuradaydi”#p31594820Günaydın evet bugün erkenciyim eşim uyanıp koltuğa geçmiş bende tıkırtıya kalktım yatasım gelmedi uykuyu almışım 😂