bana1cocukyetti anabarbie kız çok fenasın sen laflara bak hele😂😂 harbim barbim benim, naber nasılsın, beben nasıl, kaç aylık ya da yaşında sen nerelisin. Madem bu kadar aşık olduk tanışalım…ilk görüşte aşk
orjinalhoptiri nescafebagimlisi akşam iş bitmioki beybiii 🤣yemek, bulaşık, Çocukları uyut, yatır, vsvs
nescafebagimlisi Simsimy günaydın canım çocuğu hareketlenmeye başladığı için girmiyormuş fazla öyle demişti 🌸
kibritci_kiz Meri-Mel https://mutluresim.com/image/IMG-5988.zah4od Daha geçen gün yaptım fikir olur belki sunum açısından da. Pek bir şeye benzemiyo ama idare eder 😂 patatesli bulgur köfte, yoğurtlu şehriye salatası, kırmızı pancar salatası, pırasalı börek, mini pizza ve ortaya da pasta yaptım. Pastayla uğraşma 3 saatimi aldı bi halta da benzemedi 😂 Daha kolay bir şey tercih edebilirsin. Vaktim kalsaydı bi de browni kurabiye ekleyecektim. Salatalar börek pizza kolay çok vakit almıyor
anabarbie bana1cocukyetti tabikisi😊 22 yaşındayım yarışmaya Adana’dan katilmaktayim 9 ay 28 günlük bir bebem var kız Sen?😉