Lastiklihasurtman kibritci_kiz ayak alti ya sonuçta kac kişinin ayağı değiyor bi seyde sersem ivim rahat etmez benim yanima minder gibi bi şey alıp yatirmak geldi aklıma. Öyle yaparim sanırım. Teşekkür ederim 🌸💓
Lunaaaaa Britneyspears bence bi zahmet rahatsız olan özel arabası yoksa otobüse binmesin, bencilliğe sığlığa bak ya
Tubatgn Britneyspears Kendi aracınız yoksa bi yere gitmeyin lütfen ya Yeni yasa mı bu? Cumhurbaşkanı?
Lastiklihasurtman Tubatgn kendisinden özür dileyeceğim arabamız olmadığı için ve en kısa zamanda bir araba edinecegim. emir büyük yerden sonuçta 😅
Esrataluy Lastiklihasurtman valla oğlum 3 aylıktan itibaren hep otobüs araba yolculuğu yaptık şuna 3 yaşında maşallah bir yere giderken hiç zorlanmıyorum bebekken de herneyse giderdim hiç düşünmezdim duracak mı acaba diye
Lastiklihasurtman Esrataluy yok ben duracağını biliyorum uyur bütün gece zaten ama uyurken sürekli dönüyor ya dönerken uyanmamasi ivin altina ne alabilirim diye sordum
Babakaderimizbuymus Britneyspears sen niye üniversite yıllarında otobüse biniyodun aşko baban fakir miydi? Sonradan görme de çekilmiyor yaa:d allah bilir yalandan bir araban bile yoktur
Lastiklihasurtman Babakaderimizbuymus hayır lütfen padişah tohumu o düzgün konuşalım onunla. Ve nasil arabamız olmaz nasil bebekle otobüse bineriz diye ozur dilememiz gerek
bmmomss Britneyspears sen tam olarak kim oluyorsun ya ? Hadsiz dengesiz seni. Bebekli yolcuya sövene Allah bebek vermiş inşallah bi gün o otobüse de muhtaç eder.
hunilimomy Britneyspears o zaman sizde otobüse binmeyin kendinize araç alın sadece sizlere tahsil edilmiş bi arac degil otobüsler