Lastiklihasurtman Naimeulger06 şaka gibiler ya otur evinde demis bir de gerçekten burdakiler normal değil ya bir sey yaparken izin alacak hale geldik
Naimeulger06 Lastiklihasurtman vala oyle bebek sesinden rahatsiz olan kendi özel atabasinda gitsin ozmn
denizprenses1912 Lastiklihasurtman sen de izin belgesi alsaydın önce canım aaa ne haddine senin yolculuk 😂 yemin ederim bazıları anormal. Empati yeteneği olmayan insanlara uyuz oluyorum.
mom1900 Britneyspears millet keyfinden otobüse biniyor zaten. Yorumunuz çok acımasızca olmuş. Herkesin kendi arabası olamayabiliyor ama siz kulaklık takarak sorunu ortadan kaldırabiliyorsunuz.
Lastiklihasurtman mom1900 akşam akşam şok oldum ya arabaniz yoksa gitmeyin ne demek ya ayrica izin mi alacagiz ne hadsiz insanlsr var ya kalpleri yok yeminle
Deletedmom_108 Naimeulger06 Biraz önce başka bir posta da böyle kibirli bir yorum yazmış kendini ne sanıyorsa mor dağların prensesi
kibritci_kiz Lastiklihasurtman biz abimle ben iki bebek aramızda 1.5 yaş var annem köye gidermiş otobüsle 16 saat. Koltuğun altına battaniye serer oraya yatırırmış bizi. Aslında kötü bir fikir değil hatta koltuktan daha rahat eder bence
Lastiklihasurtman kibritci_kiz ayak alti ya sonuçta kac kişinin ayağı değiyor bi seyde sersem ivim rahat etmez benim yanima minder gibi bi şey alıp yatirmak geldi aklıma. Öyle yaparim sanırım. Teşekkür ederim 🌸💓
Lunaaaaa Britneyspears bence bi zahmet rahatsız olan özel arabası yoksa otobüse binmesin, bencilliğe sığlığa bak ya
Tubatgn Britneyspears Kendi aracınız yoksa bi yere gitmeyin lütfen ya Yeni yasa mı bu? Cumhurbaşkanı?
Lastiklihasurtman Tubatgn kendisinden özür dileyeceğim arabamız olmadığı için ve en kısa zamanda bir araba edinecegim. emir büyük yerden sonuçta 😅