Lastiklihasurtman Tubatgn kendisinden özür dileyeceğim arabamız olmadığı için ve en kısa zamanda bir araba edinecegim. emir büyük yerden sonuçta 😅
Esrataluy Lastiklihasurtman valla oğlum 3 aylıktan itibaren hep otobüs araba yolculuğu yaptık şuna 3 yaşında maşallah bir yere giderken hiç zorlanmıyorum bebekken de herneyse giderdim hiç düşünmezdim duracak mı acaba diye
Lastiklihasurtman Esrataluy yok ben duracağını biliyorum uyur bütün gece zaten ama uyurken sürekli dönüyor ya dönerken uyanmamasi ivin altina ne alabilirim diye sordum
Babakaderimizbuymus Britneyspears sen niye üniversite yıllarında otobüse biniyodun aşko baban fakir miydi? Sonradan görme de çekilmiyor yaa:d allah bilir yalandan bir araban bile yoktur
Lastiklihasurtman Babakaderimizbuymus hayır lütfen padişah tohumu o düzgün konuşalım onunla. Ve nasil arabamız olmaz nasil bebekle otobüse bineriz diye ozur dilememiz gerek
bmmomss Britneyspears sen tam olarak kim oluyorsun ya ? Hadsiz dengesiz seni. Bebekli yolcuya sövene Allah bebek vermiş inşallah bi gün o otobüse de muhtaç eder.
hunilimomy Britneyspears o zaman sizde otobüse binmeyin kendinize araç alın sadece sizlere tahsil edilmiş bi arac degil otobüsler
Deletedmom_123 Britneyspears YENİ POSTTAN SİLDİĞİN YORUMU GÖRDÜM DE GELDİM UNUTMA KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN
bmmomss Lastiklihasurtman birisi kirasının 3.500 den 8 bin olduğunu yazmıştı. 8 bine ev mi var mağarada köyde yaşamıyorsunuzdur herhalde 8 bin bizim aidatımız 3500 de restorant paramız vs vs yazmıştı dengesiz
silaa66 Britneyspears ya bi kes terbiyesiz Allah kınadığın şeylere muhtaç etsin sonradan görme Britneyspears bebekli yolculara sövüyordum
denizprenses1912 Lastiklihasurtman sen de izin belgesi alsaydın önce canım aaa ne haddine senin yolculuk 😂 yemin ederim bazıları anormal. Empati yeteneği olmayan insanlara uyuz oluyorum.
Lastiklihasurtman denizprenses1912 kendisinden iletişim bilgileri isteyeceğim nereye ne sekilde nasıl gideceğimi falan soracağım britney sperastan izin cikarsa gidicem öbür türlüsü haddimemi bdnsbsj
HadiGulumYandanYandan Britneyspears tamam hanımefendi olurrrrrrr arabamız yok uzakta yaşıyoruz evde tıkılıp kalalım ailemize gitmeyelim senin paşa gönlün öyle istiyorsa ona uycaz napcaz başka emrin istediğin varsa buyur..!!!!
Lastiklihasurtman HadiGulumYandanYandan hepimiz izin alacağız artık britney spearstan cocugumuz var ama arabamız yoksa gurbette kalacağız arkadaslar emir büyük yerden