Hayat123456789 Ardenaden 2 aylıkken çıktı canım bizim alerjimiz ben hem diyet yapıyordum hem raporlu mamamiz vardı 6 aya kadar diyet yaptım baktık hala devam ediyor bi yerde bı kacak var emzirmeyi bıraktım mamayla devam ettik
Ardenaden Gzide32 bnm 1 seneyi buldu sutun kesilmesi 1 yasnda birakti 2 yasnda hala geliyirdu damla seklinde
hazal3421 Melike_ikra ya bende aynı şeyleri yaşıyorum ve bu memede kalan ilk süt 1 ay oldu bekliyor zararlımıdır acaba verebilir miyiz direk memeyi
astrooz hazal3421 aynı süt 1 ay bekler mi hiç siz fark etmeden akmıştır o. Diyelim bekledi 1 ay bekleyen bir gıda ne hale gelirdi bir düşünün… içinize sinmiyorsa da biraz sağın sonra emzirin.
sekerportakali9 Melike_ikra sütü iki ay kesilip tekrar gelen bir yakınım var süt arttırma yöntemlerinin hiçbiriyle uğraşmayın sadece bebeği bol bol memenize alın ve emzirin sütünüz geri gelecektir
astrooz Gelir tabii ki. Doğurmayan kadınların bile sütü gelebiliyor. Bence mutlaka bi emzirme danışmanından yardım alın. Süt gelse bile bebek tutmayabilir, yara olabilir… emzirme danışmanı her aşamada size destek sağlar ve eminim %100 başarırsınız :)
dilara2442 Melike_ikra siz yine emzirmişsiniz benim sütüm gelmemişti o sürede de biberona alışmıştı dediğiniz gibi benden de damla damla hala geliyo hiç emmediği halde ama memeyi asla kabul etmiyo dedim belki aynıdır inşallah emer 🤍
Melike_ikra dilara2442 bende denedim bugün biraz memeyi hiç kabul etmiyor. Eline gelen her şeyi emer bi memeyi emmedi ya bende buna tav oluyorum 😂
dilara2442 Melike_ikra o kadar sinir bozucu oluyo ki bu durum kendi kendime diyorum ki acaba zehir falan mı veriyorum haberim yok 😅 ama sizin daha önce emdiği için bi emzirme danışmanıyla görüşün eds falanda deneyebilirsiniz ben sağlık ocağında vardı danışman onunla görüşmüştüm baya yardımcı olmuştu ama oğlum almadı memeyi inşallah hem sütünüz gelir hemde bebeğiniz emer
alin12_ Melike_ikra süt zaten oyle bir iki ayda kesilmez. Oyle bıcak gibi kesilmez. Siz sagmaya başlayınca sütünüz de artacaktır.