Melike_ikra Kızlar benim sütüm 2 ay önce kesildi mamaya başladık yani kesildi derken kızım emmedi ve sütüm de doğal olarak gitti. Kesilen sütü bir daha geri getirebilirmiyimmm ? Göğsüm ucumu sıktıkça damla damla minik sütler geliyor
Hayat123456789 Melike_ikra yaa aynı durum bende de oldu bebeğim 9 aylık süt alerjisinden dolayı 6 aylıkken memeden kestim 2 gündür göğüslerim kaşınıyor bı baktım süt geliyor sıkıyorum daha çok geliyor doktora danışıp bende mi tekrar versem acaba diyorm ama alerjimizde devam ediyor benim yine diyete girmem gerekiyor aklım çok karıştı benimde bende anlamadım tekrar 3 ay sonra kendiliğinden nasıl geldi
Gzide32 Melike_ikra emme bittikten sonra tamamen süt bitmesi 3. Ayda gerçekleşiyor diye biliyorum emzirme şansınız varsa emzirin ya da sağın zamanla artar
hazal3421 Melike_ikra ya bende aynı şeyleri yaşıyorum ve bu memede kalan ilk süt 1 ay oldu bekliyor zararlımıdır acaba verebilir miyiz direk memeyi
guher Her zaman tekrar süt artabilir diye biliyorum, sağım yapmayı deneyebilirsiniz, ya sağım ya bebeğin memeyi uyarması gerekiyor bir de bol su.
Melike_ikra guher mesela sütüm kesildi iki ay sonra tekrar gelme şansı var mı ? Emzirmek istiyorum hep içimde ukte kaldı emmedi kızım çok uğraştım çok ağladım ama malesef. Tekrar denemek istiyorumk
Melike_ikra asilpoyrazinannesi inşallah memeyi tutar ve emdikçe gelir inşallah. Bide EDS Yöntemi varmış emzirde destek sistemi diye onu deneyebilirim
Melike_ikra Hayat123456789 hım senin durum biraz sıkıntılıymış aşkım. Valla bende inanamadım göğsümü bi sıktım damla şeklinde geliyor. Ama sende diyet yaparsan verebilirsin anne sütü
Hayat123456789 Melike_ikra bakalım artık canım tutturmaya çalıştım da almadı nasıl olur bilmiyorum hiç
Ardenaden Gzide32 bnm 1 seneyi buldu sutun kesilmesi 1 yasnda birakti 2 yasnda hala geliyirdu damla seklinde
Hayat123456789 Ardenaden 2 aylıkken çıktı canım bizim alerjimiz ben hem diyet yapıyordum hem raporlu mamamiz vardı 6 aya kadar diyet yaptım baktık hala devam ediyor bi yerde bı kacak var emzirmeyi bıraktım mamayla devam ettik
astrooz hazal3421 aynı süt 1 ay bekler mi hiç siz fark etmeden akmıştır o. Diyelim bekledi 1 ay bekleyen bir gıda ne hale gelirdi bir düşünün… içinize sinmiyorsa da biraz sağın sonra emzirin.
sekerportakali9 Melike_ikra sütü iki ay kesilip tekrar gelen bir yakınım var süt arttırma yöntemlerinin hiçbiriyle uğraşmayın sadece bebeği bol bol memenize alın ve emzirin sütünüz geri gelecektir
astrooz Gelir tabii ki. Doğurmayan kadınların bile sütü gelebiliyor. Bence mutlaka bi emzirme danışmanından yardım alın. Süt gelse bile bebek tutmayabilir, yara olabilir… emzirme danışmanı her aşamada size destek sağlar ve eminim %100 başarırsınız :)