yasemin5455 Bende oynuyorum 4yildir oynuyordum ilk çıktığından beri çocuk doğunca eskisi kadar olmasa da uyuyunca falan oynuyorum eklemek isteyen olursa id: 5167507463
Frostyson miracmiran ekleyim ama oyuna ev yapmak ve görev yapmaya giriyorum canım fırsatım olmuyor inşallah birgün rank kasmak için fırsat bulurum oynarız 😂 X3・MAURA eklemek isteyen olursa ismim 😊
minibebe12 Frostyson yaa şimdi o kadar şaşırıyorum ki biri bana pubgdan birini bulcan evleneceksin dese inanmazdım
Frostyson hanimhatun Royal pass görevi yapıp çıkıyorum onu bile zor yapıyorum 😂Evlenmeden önce 10k takipcili tiktokum vardı video paylaşımı yapıyordum ah zaman ahhh .
MnkKrtl hanimhatun ah ah çok oynardım evlendikten sonra silmiştim bi ara tekrar yükledim ama çocuk olunca tekrar sildim arkdaş bile edinmiştim hergece onlarla oynuyoduk özlüyorum ozamanlarımı 🥲
minibebe12 Frostyson sağlıkla büyütelim inşallah bazen konuşuyoruz oyunda arabayla gezerken gerçekte de gezermiyiz acaba diyorduk şimdi oğlumuzla geziyoruz 🥹
semayigitalp Bizde eşimle ilk evlendiğimiz sene çok oynardık gece gündüz sonra bir ara sildik çocuğumuz falan oldu bu aralar yine oynuyoruz. Eşim ben çatışırken hiç destek çıkmıyor bende çok kızıyorum neden beni yalnız bırakıyorsun diye 😅
Frostyson minibebe12 Bizde ilk zamanlar öyle diyorduk hatta tiktoka atmıştım öyle bi video pubgde araba sürerken ve gerçekte sürerken die 🥰Bizde simdi oğluşumuzla sürüyoruz 🥹 Hayaldi bak gerçek oldu 😊