Frostyson minibebe12 Bizde ilk zamanlar öyle diyorduk hatta tiktoka atmıştım öyle bi video pubgde araba sürerken ve gerçekte sürerken die 🥰Bizde simdi oğluşumuzla sürüyoruz 🥹 Hayaldi bak gerçek oldu 😊
Frostyson minibebe12 oyyyy 3 ay var aramızda 🥰 sen oyun oynuyor musun ben bi royal pass açıp görev yapıyorum ona bile fırsat bulamıyorum 😂 8 de uyuduğunda giriyordum dişte uyku düzeni bozuldu nasip olmadı 😂
minibebe12 Frostyson ben bebekten sonra sildım hiç oynamıyorum çok uzun zamandır oğlum çıt sesine uyanıyor
Frostyson minibebe12 Olsun kuzum önemli olan bebeklerimiz 🥰 Bende akşamları giriyordum şimdi uyku düzeni bozuldu giremiyorum gün içinde uyuduğunda bazen giriyorum kulaklık takıp oda 1 el rütbesiz görev yapıp çıkıyorum tabi oda haftada 1-2 kez oluyor 🤣
Frostyson Eliiifkaya_ ben ekleyim ama oyunda istek reddedersem küsme 😂 girip bakıp çıkıyorum görev yapmaya bazen giriyorum canım 😅 X3 MAURA die atıyorum smdi
feyzas Hatice0113 Umrunda değil desem. 😁 Çünkü bana güveniyor ve oyundaki yaşlar max 20 yani hep çocuklar var
feyzas hanimhatun HODROZ adım. Kocamla oynamayı sevmem oyunda bile arkasını topluyorum🙄 arkadaşımla akşamları bir iki el oynuyoruz keyifli bence
Alyazeynepdikmen Alyazeynepdikmen X büyük x küçük başı büyük sonundaki küçük x ve ' bu işareti koymayı unutma başta ve sonda 😊