usenmedimyaptimbirvelet hanimhatun gece çocuğu uyuttuğumuz gibi çerezleri çayları sodaları koyup oyuna bir dalıyoruz harika oluyor en azından eğleniyoruz ya 😅
Anonim__ usenmedimyaptimbirvelet ay ne beğenmesi çok kötü hiç beğenmedim çok saçma yapmışlar oynarken sinirlendim sürekli bir önceki sezon çok güzeldi zevk alıyordum oynarken. Bir an önce bitsin bu sezon 😊
Melek34011 hanimhatun bunu yetişkinlerde mi oynuyor ya benim yeğenlerim oynuyor hep çocuklar konuşuyor hepsi çocuk gibi 😅
kurabiyevarsimitvar hanimhatun Bekarken, nişanlıyken, yeni evlendiğimde deli divane gibi oynardım. Doğum yaklaşınca ve doğurunca girememeye başladım.
hanimhatun kurabiyevarsimitvar aynen bende öyle şuan yine sıkıntıdan pubg rüzgarlarım esmeye başlıyor hafif hafif 🤭
Emelss- hanimhatun yani çok değişiklik yapılıyor sürekli yeni modlar geliyo birine alışamadan diğeri geliyo 😄 ev yapma vs de gelmiş
minniks hanimhatun bende ozledim ozellikle oyunda esimi sinir etmeyi ozledim ama eski tadı yok gibi bilmiyorum bayadır oynamadıgımdanmıdır nedir 😆
usenmedimyaptimbirvelet Anonim__ aynen öyle direkt ölüyoruz eşim falan as otoritesi idi baya düştü 😂😂😂 sinirden kuduruyor