7331 Kızlar kahve değilde yemek fikri verir misiniz aklıma hiçbir şey gelmiyor bugün ne yapsam diye Bu arada altıda uyandım kahvemi içtim kahvaltı yapıyorum şu an 😂
Sinemskrglu 7331 çorba ve fırında tavuk düşünüyorum çocuklara da et köfte . Ama hiççççç yerimden kalkasım yk 🙈
Cicektebenimcicekligunlerde Zeynep1903 Monsteranız çok güzel maşallah nasıl bakıyorsunuz.4aydir benim de var hiç dal yaprak vermedi
nehirsude0 AnnaKurt ohaaa neyse her birinden dilenirsem aldiririm amcalarina dedelerine😂😂 daha 8 aylık ama buyuyene kadar herelde 30 bin olur🤣
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Sinemskrglu afiyet olsun✨ Bende kahveme göz diken bir bebe ile kahve keyfi yapıyorum😶🌫️🥲🫡
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde aşkım monstera için bir şişeye su doldur içine çivi at , paslı su çok iyi geliyor ♥️
Zeynep1903 Cicektebenimcicekligunlerde cok tesekkür ederim sagolun eşim anneler gününde hediye aldı inanın benimde ilk cicek bakma deneyimim olacak 🥰 ama çiçekten anlayan bir arkadasım var hemen ona attım karanlık yeri sevmedigini ve güneş alan aydınlık yerleri seviyolarmış. Arada yapraklarını fısfıslamam gerektigini ve topragı ıslak olmadıgı sürece su dökmememi söyledi. İnsallah bende bakabilirim 🥹
Zeynep1903 nescafebagimlisi yaa umarım düzelirler 🌸 bambum uzun zamandır var lakin diger çiçeklerim yeni insallah güzel bakabilirim 🥹
Liya01 Sinemskrglu işler bitip kızımı uyutunca benim mini keyifler 😂😂😍😍 size de afiyetler olsun çok 😍😍
nehirsude0 AnnaKurt aynen aşkım akülü arabalarda 5 veya 6 milyar bu yaz alacagim seneye çok pahalı olur 🤔 Kendime alacağım bebemide yan koltuğa oturturum🤣🤣