Kalbim_21 tuzludakota Pazarium cnm bı arada bir tane elbiseyi çok beğenmiştim buraya paylaştım kızlar benden önce almışlar ben alamadım
Bir-prens-annesiii Kalbim_21 sanırım tek beğenmeyen benim ben hiçbirini beğenemedim maalesef ben kıyafetlerimi miqabutik den alıyorum belki bir göz gezdirirsiniz🌸
Honki_Ponki Kalbim_21 Herkes iki demiş neden se🤭😁 iki evet fırfırları olmasa daha düz sade olucak ama lacivertte çok güzel asil bir duruşu var
Kalbim_21 Honki_Ponki Evet fırfır detayını beğenmedim zaten lacivert güzel ama bana yak8smaz sanırım 🤔 bilemedim şimdi
duruguzel Kalbim_21 ya ben açığım ama bayramlık bulamadım güzel. Bildiğiniz öyle sayfa ya da site varsa bende öneri alırım
Kalbim_21 duruguzel Ben pazarium dan alıyorum hep orda açıklar icinde elbise var bilmiyorum en çok bu siteden alışveriş yapıyorum çokta memnunum
Honki_Ponki Kalbim_21 Trentyolda şule giyim var oranın ürünleride çok hoş bide hülya kevser diye site var orayada bakın derim oradanda bulursunuz istediginiz gibi
Deletedmom_289 Kalbim_21 aynen baya hesaplıymış uygulamayı indirdim o kadar baktım araştırdım da bulamadım muhtemeldir tükenmiş. Siz güle güle giyin