Eliiifkaya_ Kalbim_21 Instagram da taifeinisa diye bir sayfa var kendisi dikim yapıyor çok güzel ürünleri önden fermuarlı ya da düğmeli modelleri var bakabilirsin canım
Bugleminannesi28 Kalbim_21 renginden ötürü lacivert çok asil ve hoş kahverengi artık herkeste göre göre rahatsız etmeye başladı
Bugleminannesi28 Kalbim_21 hem rengi hem modeli bende testturluyum ama illallah geldi yani tunikler bu şekilde firfirli elbiseler firfirli herkeste göre göre gözüme batmaya başladı bence lacivert asıl ve çok hoş.
Deletedmom_289 Kalbim_21 aynen baya hesaplıymış uygulamayı indirdim o kadar baktım araştırdım da bulamadım muhtemeldir tükenmiş. Siz güle güle giyin
Kalbim_21 Bugleminannesi28 Bende etrafımda çok görüyorum bendede bı kaç parça var aslında ama hep kahverengi seviyorum an itibariyle kahverengiden vazgeçiyorum
Honki_Ponki Kalbim_21 Trentyolda şule giyim var oranın ürünleride çok hoş bide hülya kevser diye site var orayada bakın derim oradanda bulursunuz istediginiz gibi
Eylule Kalbim_21 gri güzelmiş ama etek kısmı düğmeli olduğu için kullanımı rahat olmaz. Dikiş yaptırıyorum ben öyle durumda. Dikişle uğraşmak istemezseniiizz lacivert derim. ❤️
Beyninizikullanmakucretsizdir Berilsmom13 fesatlık yaptınız villama icra memurları geldi elimden aldı kim şikayetçi oldu bulacam oniii 🤧 ama gönlüm hâlâ zengin 😁