bebekanne11 amaniyibe aman iyi gitsinler sende dinlenn😅 ben misafir hiç sevmem çünkü bana gelenler hep oturakçı
amaniyibe bebekanne11 ay misafir benim bile değil ya anama gelmişim keyif yapcam diye ona da misafir geldi çat kapı 😂
Kalbim_21 bebekanne11 Kızımı salmakatan bacaklarım kopacak üç gündür çok huysuz 2 ay atağı heralde berbat durumdayım imdat diye bagıracam şimdi 🥴
Kalbim_21 bebekanne11 Gelmiş olabilir çünkü bende sesler duydum ve bağırmak istiyorum artık 🥰 çok ama çok yorucu yeni uyudu daha
Eylul301023 bebekanne11 valla ya geçen hafta 3 gün hafif oksurdu ilaç.kullandik geçti cuma günü babası hasta oldu bugün yine öksürmeye başladı yine ilaç başladım 😓
Eylul301023 bebekanne11 buhar ne için burnu tıkalı değil de öksürüyor bir de hapsiriyor arada sırada 😔
_Goktugunannesi__ bebekanne11 21 aylık fakat hala uykularımız düzenli değil akşam 9 da uyuyup sabah 7 8 arası kalkıyor ama o süre zarfında 6 7 sefer mızlıyor emmek için🙄gündüz uykusu en fazla 1.5 saat
kizinaasikbiranne bebekanne11 kız o da kötü haa sürekli uyku problemi adamı çökertiyor Allah yardım etsin 😞