Selamben_ Nasıl ders çalışabiliyor musunuz girecek misiniz sınava ? Kaçıncı yılda kazandınız kazandıysaniz ?
MizginLeyla Selamben_ ben ikinci üni kapsamında İstanbul Üni AUZEF te okudum bitirdim. Ama çok zorladılar ciddi anlamda. Aralarda hem online oldu hem de bazen çıkmış sorulardan çıktı biraz o rahatlattı 🤲
Elfmom1234 Ben 2022de girdim, ilk kez o zaman deneme amaçlı girdim, İstanbul üniversitesinde okuyorum şu an açıköğretim. 4.snıfım ama hamilelik dogum derken aksattım. (Cocuk gelişimi bölümü)
Selamben_ Elfmom1234 2 yıl olarak mı okuyorsun yoksa DGS ile çocuk gelişimi okuyup üstüne tamamlayıp yükseltiyor musun yani normalde çocuk gelişimi mezunusun değil mi ön lisans okudun mu üniversite
sibelllllllll Elfmom1234 merhaba nerden geçiş yaptınız ve ne kadarı muaf sayıldı 2 yolda bitirilebiliniyor mu
Selamben_ MizginLeyla lisans olarak bitirdin o zaman sen ne yaptın formasyon olup okul öncesi öğretmeni oldun mu KPSS’ye çalışıyor musun
MizginLeyla Selamben_ evet lisans bitirdim. Formasyon almadım gebelik dönemime denk geldi. Küçük bebeğim ve 5 yaşında kızım var o yüzden kpss çalışmıyorum diğer sene bakacağım nasipse 🙏🏻
bihterziyangil Ben de 2022 de girdim kazandim AUZEF 4. Sınıfım. 3. sinftan başlatıyorlar. Edebiyat öğretmenliği mezunuyum normalde formasyonum vardi zaten.
Selamben_ bihterziyangil benim eşim Almanca mezunu formasyonu da var 1. Sınıftan başladı neden ki acaba?.
Selamben_ bihterziyangil şimdi edebiyat öğretmenliği mi yapiyorsn okul öncesi için atanmsak istiyor musun
Selamben_ Rum1 o uyudukca her fırsatta çalış bneim ki de 8 aylık çalışmadım adam akıllı kendimden kaynakliydi biraz çok istiyorum aslidma ama bı adapte olamadim
eylulcakir MizginLeyla formasyon alınca okul öncesi öğretmenliği için hak kazanabiliyor musunuz prosedür nasıl işliyor kardeşime de auzef önerdim o yüzden soruyorum
MizginLeyla eylulcakir aynen, formasyon alınca hem okul öncesi hem de meslek liseleri için öğretmenlik yapabiliyorsun. Tabi kpss ve alan sınavları ile atanirsa 🙏🏻
kubradaghan0774 Bende başvuru yaptım. 41 günlük bebek ve 5 yaşında oğullarım var. Çalışabilirim inşallah kaynak önerir misiniz
Elfmom1234 sibelllllllll çocuk gelişimi bölümünden geçiş yaptım, bozok üniversitesi mezunuyum. Derslerden muaf olma gibi bir durum olmuyor direk 3. Sınıftan baslıyorsunuz her dönem 8-9 ders oluyor.