bihterziyangil Ben de 2022 de girdim kazandim AUZEF 4. Sınıfım. 3. sinftan başlatıyorlar. Edebiyat öğretmenliği mezunuyum normalde formasyonum vardi zaten.
Selamben_ bihterziyangil benim eşim Almanca mezunu formasyonu da var 1. Sınıftan başladı neden ki acaba?.
Selamben_ bihterziyangil şimdi edebiyat öğretmenliği mi yapiyorsn okul öncesi için atanmsak istiyor musun
Selamben_ Rum1 o uyudukca her fırsatta çalış bneim ki de 8 aylık çalışmadım adam akıllı kendimden kaynakliydi biraz çok istiyorum aslidma ama bı adapte olamadim
MizginLeyla Selamben_ evet lisans bitirdim. Formasyon almadım gebelik dönemime denk geldi. Küçük bebeğim ve 5 yaşında kızım var o yüzden kpss çalışmıyorum diğer sene bakacağım nasipse 🙏🏻
eylulcakir MizginLeyla formasyon alınca okul öncesi öğretmenliği için hak kazanabiliyor musunuz prosedür nasıl işliyor kardeşime de auzef önerdim o yüzden soruyorum
MizginLeyla eylulcakir aynen, formasyon alınca hem okul öncesi hem de meslek liseleri için öğretmenlik yapabiliyorsun. Tabi kpss ve alan sınavları ile atanirsa 🙏🏻
kubradaghan0774 Bende başvuru yaptım. 41 günlük bebek ve 5 yaşında oğullarım var. Çalışabilirim inşallah kaynak önerir misiniz
sibelllllllll Elfmom1234 merhaba nerden geçiş yaptınız ve ne kadarı muaf sayıldı 2 yolda bitirilebiliniyor mu
Elfmom1234 sibelllllllll çocuk gelişimi bölümünden geçiş yaptım, bozok üniversitesi mezunuyum. Derslerden muaf olma gibi bir durum olmuyor direk 3. Sınıftan baslıyorsunuz her dönem 8-9 ders oluyor.