Elfgrn welcometomylife Net hamilesin bu kadar net çıkması ya imkansız kan ver mutlaka o şekilde tam netleşir ama bu testte hamilesin hani silik olsa derdim yanlış gösterme ihtimali var testlerin öyledir ama bunun yanlış çıkma ihtimali çok Cok düşük
welcometomylife ayseee_ @ sağolun 😂 insanlara ne dicem diye düşünüyorum şuan 2. Çocuk konusu açıldığında ohooo daha çok var diyordum bilmiş bilmiş
Ecekus_mom welcometomylife test bebiş var dese de sen yine de keseni gör, kalp atışını duy da öyle başla bir şeylere 😅
welcometomylife Ecekus_mom başlayacak bişey yok ablasının herşeyi yepyeni kullanır onları 😂 Allahım konuştuğum şeylere bak… sağlık ocağında beta hcg bakıyorlar mı???
Sevvl welcometomylife kesın hamilesin canım kullandığın testte iyi bi test çok nadir yanlış sonuç verir
welcometomylife Sevvl evet ya kız dedi 30 liralık var 50 liralık var en iyisi 225 ben gittim en iyisini aldım 🥲🥲
kalmaz welcometomylife adetiniz düzenli miydi.,tam olarak kac gün gecikti, yarın kan verın beta kac cıkıcak acaba haber verirsnz
welcometomylife kalmaz genç kızlığımda hep düzenliydi doğumdan sonra düzensizdi 6. Ayda emzirmeyi bırakınca hormon kullandım sonra düzene girdi sonra ella kullandım o 1 hafta attı desek e 2. Haftadayım olmam lazımdı artık
welcometomylife kalmaz baktırdım beta 28000 çıktı doktora girdik hemen keseyi gördü 🐣 iyi şanslar dileyin 🥲🥲🥲
Begonvil__ welcometomylife yaa cevaplarınız çok tatlı 🤗 nasibi varmış demekki hayırlı sağlıklı bir sekilde gelsin inşallah 🥰
1sirinannesi welcometomylife Varsa yapacak bir şey yok canım nasip üzülme ilk bebeğin küçük ama birlikte büyüyecekler arkadaş gibi olacaklar öyle düşün. ☺
welcometomylife 1sirinannesi inşallah öyle olur… ben ilk gebeliğimi direk hastanede öğrenmiştim. O yüzden hayatımda hiç yapmadım bu testlerden. Şimdi de merak bastı uyuyamıyorum 🥲🥲🥲
welcometomylife alparbsr kondom kullanıyorduk. Ben ilaç kullanmaktan ve hormonlarıma müdahale etmekten pek hoşlanmıyorum. O yüzden doğum kontrol hapından oldum olası çekinirim. Al bana sonuç 😂
alparbsr welcometomylife olacağı varmış olmuş canım hiç üzme kendini 🌸 şüpheli ilişki sonrası hemen ertesi gün hapı içtin ve hamile kaldın değil mi ben yanlış anlamadım 🙄 öyle bile kalınıyorsa vay bizim halimize en iyisi kocadan uzak durmak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Ecekus_mom welcometomylife ne yani kondom kullanırken mi hamile kaldın 😳 ben de ilaç kullanmıyorum iyice korkar oldum
PnarAkca3434 welcometomylife anaaa tam benim kafadan bende hormonlarıma zarar vermemek için kondom dışı bişey kullanmiyorum en iyisi kocayı anasına yollamak 😅😹hakkinda hayırlısı olsun bas bas burdayim diyor minnoş 👶🏻