alparbsr welcometomylife olacağı varmış olmuş canım hiç üzme kendini 🌸 şüpheli ilişki sonrası hemen ertesi gün hapı içtin ve hamile kaldın değil mi ben yanlış anlamadım 🙄 öyle bile kalınıyorsa vay bizim halimize en iyisi kocadan uzak durmak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
welcometomylife alparbsr aynen öyle oldu. Benim en yakın arkadaşım da ertesi gün hapına rağmen hamile kalmıştı. İnsan kendi başına gelmez sanıyor. Meğer o 100 kişiden 2si bizmişiz 😂😂😂
Ecekus_mom welcometomylife ne yani kondom kullanırken mi hamile kaldın 😳 ben de ilaç kullanmıyorum iyice korkar oldum
welcometomylife Ecekus_mom yok yok kondom yoktu. Ben salaklığımdan hamile kaldım ya 😂😂😂 bunun başka açıklaması olamaz 😂
Begonvil__ welcometomylife yaa cevaplarınız çok tatlı 🤗 nasibi varmış demekki hayırlı sağlıklı bir sekilde gelsin inşallah 🥰
PnarAkca3434 welcometomylife anaaa tam benim kafadan bende hormonlarıma zarar vermemek için kondom dışı bişey kullanmiyorum en iyisi kocayı anasına yollamak 😅😹hakkinda hayırlısı olsun bas bas burdayim diyor minnoş 👶🏻
welcometomylife kalmaz baktırdım beta 28000 çıktı doktora girdik hemen keseyi gördü 🐣 iyi şanslar dileyin 🥲🥲🥲
Aloneeee Kız doğacak bebek neredeyse o kırmızılık ne 😂 hayırlı olsun cnm. Kaç haftalık oluyor son adetine göre ? Kese fln oluşmuştur
cansu3545 Yaaa hayırlısı olsun 🥹❤️ doğmuş olan bebişiniz kaç aylık merak ettim. Bnde kondom ile korunuyorm ve bu ay tedirgin şekilde bekliyorum 🫢