Anatotales blself33 ah canım ah :( rabbim sevgisi kadar sabır ve dayanma gücü versin. Çok zor yaş kaç olursa olsun anne başka bambaşka. Rabbim sizin yüreğinizi ferahlatsın. Gittiği yer cennet bahçesi eylesin
Yigit-ve-Annesi blself33 Okudum Rabbim kabul etsin. Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah sabrınız bol olsun 💐
karadenizl blself33 okudum cnm Rabbim rahmetiyle muamele eylesin sizede peygamber sabrı versin inşallah
LadyGaddar blself33 Yakın zamanda annesini kaybetmiş biri olarak acınızı yüreğimde hissettim,Allah dayanma gücü versin inşallah başınız sagolsun 😔
Meri-Mel LadyGaddar Rabbim sabırlar versin inşallah size de annenizin mekanı cennet olsun insAllah 😓 Sizin içinde okudum
blself33 LadyGaddar coookkk zorrrrrrr Rabbim size de sabır versin cennette bulussunlar inşallah yerleri güzel olsun
BenDiyeBiri_ blself33 okudum. Canim rabbim mekanını cennet eylesin başınız sağolsun rabbim sabır versin sizlere 🤲🏻
LuzClarita Annem için ağladığım sırada gördüm başlığı… Anneniz için okudum, annem için okudum. Rabbim cennetinde buluştursun.