kahvepres blself33 okudum rabim mekanını cennet eylesin sizlerede sabır versin cok zor bir durum denilcek söz kalınmıyor ölüm olunca😞
benbuyum blself33 dirayetli ol güzel kardeşim Rabbim acınızı hafifletsin Annenize de Allahtan rahmet diliyorum ,sizlere de çok sabırlar versin Rabbim 🤲🏻
-Gizemli blself33 rabbim size sabrın en büyüğünü versin mekanı cennet olsun anne Cennet kokusudur ben annemi 20 yaşında kaybettim en ihtiyaç duyduğum dönemde rabbim size sabırlar versin
Strongmom7 blself33 Başın sağolsun kardeşim bol bol okudum mekanı cennet olsun Rabbim günahlarını bağışlasın 🙏 rabbim sana ve geride kalanlara sabırlar versin
Efecim blself33 başınız sağ olsun Allah mekanını Cennet eylesin. Birinci dereceden yakını kaybetmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum Rabbim sabrınızı arttırsın inşallah 🙏🏻
asilpoyrazinannesi blself33 Allahim acini hafifletsin sabırlar versin Rabbim ahirette kavuştursun basin sagolsun Allah rahmet eylesin canimm🥺🌺
alparbsr blself33 Rabbim yüreğine ferahlık sabır versin arkadaşım mekanı cennet olsun cennetin en güzel yerlerinde olsun inşallah 🤲🏻💐