liplimonlusoda Hilalll9595 Ufak bir matematik sorusu 11.11.2021 nikah 04.03.2023 düğün Ben kaç yıllık evliyim aldmakks
Simsimy liplimonlusoda Kaç yıldır aynı evde yaşıyorsunuz diye soracağım ama kocalar evde zaten sayılı gün kalıyordu unutmuşum 🥲
Hilalll9595 liplimonlusoda yani ben nikah tarihini baz alırım 3 sene daha olmamış düğünü baz alırsak daha yeni evlilik yıldönümünüz geçmiş 14 aylık gelinsiniz ben size bir soru sorayım düğün için niye o kadar beklediniz bir sakıncası yoksa 🤣
aselismomy liplimonlusoda ayyy bu durum bendede var ahahah ama sizinki kadar arası yok tabi 11 aycık😂😂
Hilalll9595 Unicorn67 bende kına sevmediğim için kına gecesi yapmak mantıklı gelmiyordu işte yinede ister istemez dediğim olmuş oldu ahahah🤣🤣🤣🤣
KayraVeAnnesi_06 Hilalll9595 Evet aynen öyle 😂 sizinde Ankara da olmanız tesadüfü çok hoş 😍 Bende fotoğrafları şuraya bırakıyorum o zaman 🧚🏻♀️
Hilalll9595 KayraVeAnnesi_06 evet bende Ankara’ya gelin geldim 3 kere kızımı oraya götürmüştüm sizde çok güzel gelin olmuşsunuz ☺️
aselismomy KayraVeAnnesi_06 ayyy gelinliklerimiz aynıı benim kolları farklıydı sadece sarkıktı..o zamanlar açıktım tabi şimdi tesettürlüyüm atamıyorum resmini🙊
ZeydsMom @agzimizintadikacmasin @lAmMelodi @Dedektifgadget @Gunesnil_23 @sek_kahve haydi dokulun bakalim
liplimonlusoda Simsimy 2022ye kadar sadece hafta sonlarını sayarsak 2023ten sonra 6 ay çıkarsak ve Bi 6 ay daha çıkarsak Ne yani ben babamla kardeş miyim ajamdomakamaksma
liplimonlusoda Hilalll9595 Nikahtan 4 ay sonra eşim göreve gitti ondan sonra kayınvalidem vefat etti derken Bi görev daha çıktı acele evimizi açıp yerleşip düğünü yaptıktan 1 ay sonra tekrar göreve gitti ben kocamla evli değilmişim ahhahahaha
Pogcayanakannesii Hilalll9595 Ay düşünemiyorum bu yıl ya 🙄 Hep düğün zamanı hem görümcemin hemde en yakın arkadaşımızın düğünü var 🥺🥺 kocam unutur gider
Hilalll9595 tubiiik_ Aralık ayı benim için çok özel hem benim hemde kızımın doğum günü demek evliliği tutturamadim yanarım 🤣🤣🤣🤣