Berilsmom13 Hilalll9595 23.08.2020 asıl corona zamanı benimkiydi düğünümden sonraki gün düğün yasakları başladı 😂😂
Themom_ Hilalll9595 03.07.2021 bir tek pazar günleri yasağı vardı cumartesi bulaş yoktu o zamanlar tabi🤪
Hilalll9595 Berilsmom13 eşimle evlenmemize yakın salonlar kapatıldı kına gecem olmadı direk nikahı bastık evlendik beklemek istemedik biz birimiz İstanbul’da birimiz ankaradaydi cnku evimizi düzmüştük sonradan düğün çekim yaptık o zmnda hamileydim ahahah🤣🤣🤣🤣🤣
beerrff Berilsmom13 16.08.2020 3 kere ertelendi en sonunda yeter dedik yok düğünler 2 saat yok işte 100 kişiden fazla olmucak vs vs nikahla eve geçtiik 😂 korona mahfetti biziii
Ulviyye14 Berilsmom13 bizde 15.03.2020 son düğün günüydü benimde düğünüm o gün oldu🤣sabahı gün heryer kapandı,dünya durdu sanki🙄
Beyninizikullanmakucretsizdir NewMomm1 giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden seni kaybetmiştir 😁😁
KayraVeAnnesi_06 Hilalll9595 Evet aynen öyle 😂 sizinde Ankara da olmanız tesadüfü çok hoş 😍 Bende fotoğrafları şuraya bırakıyorum o zaman 🧚🏻♀️
Unicorn67 Hilalll9595 16.04.2020de nikahimizi yaptık illa o tarihi istiyordum çünkü tanışma tarihimizdi 🤣 düğünude Ekim’de zorla yaptık kına gecesi yapamadım düğün ve kına gecesi bir oldu saçma sapan bir işleyiş vardı koronadan dolayı
Hilalll9595 Unicorn67 aramızda fazla gün yokmuş evet saçma sapan oldu ama çok şükür ben kendi adıma hiç değilse mutluyum ya 🤣
Unicorn67 Hilalll9595 yani bende mutluyum kâra geçmiştik kına gecesini ayrı yapmadigimiz için 🤣🤣 misafir falanda agirlamadim güzeldi herşeye rağmen
Hilalll9595 Unicorn67 bende kına sevmediğim için kına gecesi yapmak mantıklı gelmiyordu işte yinede ister istemez dediğim olmuş oldu ahahah🤣🤣🤣🤣