Pogcayanakannesii Hilalll9595 Ay düşünemiyorum bu yıl ya 🙄 Hep düğün zamanı hem görümcemin hemde en yakın arkadaşımızın düğünü var 🥺🥺 kocam unutur gider
balinayakafaatanhamsi Hilalll9595 2 düğünüm oldu. Biri benim memleketimde biri eşimin İlki 07.07.2020 Diğeri 08.08. 2020 💕
liplimonlusoda Hilalll9595 Nikahtan 4 ay sonra eşim göreve gitti ondan sonra kayınvalidem vefat etti derken Bi görev daha çıktı acele evimizi açıp yerleşip düğünü yaptıktan 1 ay sonra tekrar göreve gitti ben kocamla evli değilmişim ahhahahaha
Hilalll9595 liplimonlusoda çok önemli sebepler malesef çıkmış karşınıza Allah rahmet eylesin huzurunuz şuan yerindeyse hiç hiç sıkıntı da değil tabi 🌸
Hilalll9595 tubiiik_ Aralık ayı benim için çok özel hem benim hemde kızımın doğum günü demek evliliği tutturamadim yanarım 🤣🤣🤣🤣
tubiiik_ Hilalll9595 1 ekimde resmi nikah kıydım cocukluk arkadasımın dogum gunu tarihi ona ayarlamıstım düğün tarıhımde kardeşimin oglunun dogum gunune denk geldi 😀😀
Hilalll9595 KayraVeAnnesi_06 evet bende Ankara’ya gelin geldim 3 kere kızımı oraya götürmüştüm sizde çok güzel gelin olmuşsunuz ☺️
KayraVeAnnesi_06 Hilalll9595 Çok memnun oldum ayrıca da çok teşekkür ederimm 🌸 sende çok güzelsin 🫶🏻❤️
liplimonlusoda NewMomm1 Nolduysa 1 ayda olmuş kalp atışını duyduğum gün yine görevdeydi yiğido, şaşırtmıyor lakdlaöak
Hilalll9595 havvamete anamm mutluluklar bir kez daha benden size yıldönümü hediyesi şeysi çok bonkörümdür puhahahahahha 💸☺️
NewMomm1 liplimonlusoda uzun evliliğin sırrı kocanın uzakta olmasııı aynı evde olunca dövüş çok oluyor boşver😂