hayatgzl Doğum yapalı 2,5 sene oldu ve ilk defa adetim 20 gün gecikti test yaptım hamile falanda değilim ama aşırı stres oluyorum şişkinlik vs. Başına gelen varmı kızlar ilk defa böyle bişe yaşıyorum
amansallagitsin hayatgzl doktora gidin kist olabilir yada farkli bi durum 20 gun olmamaniz nrml degil
yyuzgulec hayatgzl Benimde ilk defa 10 gün gecikti hamile olmadığıma da eminim ama o kadar stres yapıyorum ki neden böyle oldu anlamıyorum
UrbanMom hayatgzl benimde son adetim gecikti benim lohusalik kanamam bittikten 1 hafta sonra adet olmustum bayadir oluyorum. Cok korktum 1 ay gecti ama allahtan hamile degilmisim. Sanirim mevsim degisikligi etkiledi.
Merilko hayatgzl bebeğim 10 buçuk aylık ve 9günlük bi gecikmem var aşırı stresliyim bende kan sonucu bekliyorum yarın cıkcak
Busraaydogan Bende 2 yıl önce doğum yaptım 3 aydır emzirmeyi bıraktım bıraktığımdan beri bi ay içinde iki kere yada çok az kanama oda yetmezmiş gibi bu ay 10 gün gecikmeli geldi ben hormonlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende her ay stres olmaya başladım
Nursahmetyusufaras00 yyuzgulec bende öyle 7 gün olacak Nisan ayı adet gunum biliyorum ama randevu da aldım kadin doğum a günü var biraz daha olmadım kafama takılıyor oğlum ,4yasnda nasipse gelir bebek ama eşim istemiyor bilemedim 🤗😯
miihra yyuzgulec bende de durum aynı 11. Günümdeyim sancı var ödem var her şey okey ama kanama yok tam delirmelik vallahi
Saadeee Benimde bebeğim 20 aylık emzirmeyi kesmiştim geçen ay içerisinde benim de adetim gecikti iki gebelik testi yaptım ikisi de negatif hormonal değişiklikten olabilir diye düşünüyorum
hayatgzl Saadeee ben emzirmeyi kestikten sonra hiç sorum yaşamamıştım ocak ayında kesmiştim en son martta regli oldum bidahada olmadım🫠
UrbanMom hayatgzl aynen valla 😁 emindim ama disari ciktim test aldim tam yapacaktim o an adet oldum simdi dolapta belkiyor ins bir daha kullanmak zorunda kalmam