yyuzgulec hayatgzl Benimde ilk defa 10 gün gecikti hamile olmadığıma da eminim ama o kadar stres yapıyorum ki neden böyle oldu anlamıyorum
Nursahmetyusufaras00 yyuzgulec bende öyle 7 gün olacak Nisan ayı adet gunum biliyorum ama randevu da aldım kadin doğum a günü var biraz daha olmadım kafama takılıyor oğlum ,4yasnda nasipse gelir bebek ama eşim istemiyor bilemedim 🤗😯
UrbanMom hayatgzl benimde son adetim gecikti benim lohusalik kanamam bittikten 1 hafta sonra adet olmustum bayadir oluyorum. Cok korktum 1 ay gecti ama allahtan hamile degilmisim. Sanirim mevsim degisikligi etkiledi.
miihra yyuzgulec bende de durum aynı 11. Günümdeyim sancı var ödem var her şey okey ama kanama yok tam delirmelik vallahi
Saadeee Benimde bebeğim 20 aylık emzirmeyi kesmiştim geçen ay içerisinde benim de adetim gecikti iki gebelik testi yaptım ikisi de negatif hormonal değişiklikten olabilir diye düşünüyorum
hayatgzl Saadeee ben emzirmeyi kestikten sonra hiç sorum yaşamamıştım ocak ayında kesmiştim en son martta regli oldum bidahada olmadım🫠
UrbanMom hayatgzl aynen valla 😁 emindim ama disari ciktim test aldim tam yapacaktim o an adet oldum simdi dolapta belkiyor ins bir daha kullanmak zorunda kalmam
Merilko hayatgzl bebeğim 10 buçuk aylık ve 9günlük bi gecikmem var aşırı stresliyim bende kan sonucu bekliyorum yarın cıkcak
hry410_ Benimde gecikmem var iki defa erken hamilelik yaptım negatif bende olcak gibi oluyorum ama olmuyor
sevdanil Bende 7 aylık bebeğim var ve 5 gün geciktim aşırı korkuyorum 😂 cesaret edip de test alamadım
a-e-a12 minem3428 ay bende aynı durumdayım 9 gün gecikme var kan verdim 7.gunde negatif çıktı 5gun daha bekleyelim dedi doktor ama adete dair bı belirtimde yok hiç böyle olmamıştım bu kadar uzun süre