hry410_ Benimde gecikmem var iki defa erken hamilelik yaptım negatif bende olcak gibi oluyorum ama olmuyor
sevdanil Bende 7 aylık bebeğim var ve 5 gün geciktim aşırı korkuyorum 😂 cesaret edip de test alamadım
a-e-a12 minem3428 ay bende aynı durumdayım 9 gün gecikme var kan verdim 7.gunde negatif çıktı 5gun daha bekleyelim dedi doktor ama adete dair bı belirtimde yok hiç böyle olmamıştım bu kadar uzun süre
Ssmerve10 miihra aynı durum bende de var 6 gün oldu daha gelen giden yok malesef erken gebelik testi yaptım bende negatif çıktı
yyuzgulec miihra ay galiba sonunda bende mecburen bende yapıcam ya Allahım sen isteyene nasip et ya inşallah sadece gecikmedir
miihra yyuzgulec yaptım negatif testte olsa çıkardı 12 gün olmuş hamile kalmış olsam 3. Haftamda oluyordum allaaaah 😂😂 Allahım isteyene versin insallah
miihra hry410_ ben bu gün test yaptım bi kaç saat sonra oldum hep böyle oluyor hiç sekmez 😂 sende bir iki tane daha dene belki olursun 😂
miihra yyuzgulec vallahi oldum ne zaman test yapsam o gün oluyorum eşim artık toptancıdan test kiti alıcam batmayız diyip duruyor 😂😂😂