Cisemcagan17 Birdunyabircennetannesi deniz ve liman işletmeciliği mezunuyum keşke başka bir bölüm okusaydım diyorum suan bebem küçük kpssye bile çalışamıyorum
mylittlebabbym Uluslararası İlişkiler ve Havacılık Yönetim lisans mezunuyum. Küçükken bahçıvan olmak isterdim, çiftçi ile evlendim çiftçi oldum. 😂 Sanki hayalime ulaşmış gibiyim.🤲
UrbanMom Birdunyabircennetannesi grafik tasarim mezunuyum okulum bittiginde is bulamamistim evde bos duracagima oylesine bir yerde calisayim is bulana kadar dedim magazada calismaya basladim esimle tanistim evlenmeye karar verdik para lazim oldu derken 6 sene isten cikamadim 😁 bebegim icin ciktim. Grafik tasarimi ailem istedi diye okudum yoksa hic resim cizmeyi de sevmem, yaraticiligim da sifir. Bilgisayarla alakali bir meslegim olsun isterdim teknoloji hastasiyimdir hatta evren bilimi filan cok ilgimi cekiyor ama cok ucuk bir hayal olur o bana 😁
ahsengunesveannesi Birdunyabircennetannesi çocuk gelişimi mezunuyum.Askeriyede subay olmayı çok istedim.Ne olursa olsun askeriye ile ilgili hayatım olsun istedim çok dua ettim.Eşim asker.Gercekten dua ederken ayrıntı belirtmek gerekiyormuş 😁 Sonuç ev hanımı 😁😁
yirmiikikasim23 HurremSultannn olacak canim sen basarirsin boyle dusun helal olsun bak cocukla okumaya calisiyorsun guzel olacak inan🫶🏻
Begonvil__ Birdunyabircennetannesi ilk okulda öğretmen sırayla ne olmak istediğimizi sorduğunda hafız cevabını vermiştim öğretmen babama söylemişti bunu ☺️ okul öncesi öğretmeniyim mesleğimi çok seviyorum 💖
HurremSultannn yirmiikikasim23 inşallah canım benim 🥰 bı diplomam olsa yeter yarın çocuklarım annem küçük yaşta evlenmiş ama yinede okulunu bitirmiş desin istiyorum 😍
hnnl ikiekmekaldimevegidiyorum canım hazır psikolog ayağımıza gelmişken bende aşırı kaygı var herseye korkuyorum migdeme kramp giriyor çok takılıyorum kafama herseyi anksiyete de var sanırım ne yapsam bilmiyorum 🤷♀️ ya içimde sıkıntı oluyor devamlı kötü bisey olacak gibi
ikiekmekaldimevegidiyorum hnnl kuzum anksiyete fizyolojik olarak ilk midede kendini belli eder. Bunun için destek alman daha iyi olur çünkü anksiyetenin başlangıcı neresi, nasıl giderilebilir buna bakmak lazım