annesikuzusug7 Birdunyabircennetannesi astsubay olmak istiyodum yani bayan asker olayım derdim ama gözümde hep problem vardı 😂 asker esi oldum atama bekleyen anne ve eczane teknisyeniyim 😂😂
bayankivircik Birdunyabircennetannesi halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum müzik öğretmeni olmak istiyordum
sek_kahve Birdunyabircennetannesi tarih bölümü mezunuyum, müzar olmayı düşünüyorum fakat hiç ders çalışacak en ufak motivasyona sahip değilim. Ama asıl hayalim güzel sanatlar fakültesinde çizgi film animasyon bölümüne gitmekti, kendi çizgi filmimi yapmaktı
cerenkkee Birdunyabircennetannesi ameliyathane hemşiresiyim 3 yıldır atanamıyorum hayalimdeki meslek polis olmaktı olamadık şimdi ev hanımıyım 🤣🤣🤣
momoftwo942 Birdunyabircennetannesi tibbi sekreterim ögretmenlik istiyordum Lise ögretmenim seni okutmicam dedi ve notlarimi düsürdü sansimi elimden aldi
sevnc sezer2022 Bende hakla ilişkiler mezunuyum hastanede çalışıyorum hayalimdeki meslek gezi spikeri olmak 😁
ikiekmekaldimevegidiyorum Birdunyabircennetannesi valla bu ülke şartlarında benim dahil herkesin bozuluyor bence yavaş yavaş😵💫😂
hnnl ikiekmekaldimevegidiyorum canım hazır psikolog ayağımıza gelmişken bende aşırı kaygı var herseye korkuyorum migdeme kramp giriyor çok takılıyorum kafama herseyi anksiyete de var sanırım ne yapsam bilmiyorum 🤷♀️ ya içimde sıkıntı oluyor devamlı kötü bisey olacak gibi
birsenkrhn Birdunyabircennetannesi Hemşireyim☺️ lakin 2 senedir kızım için ücretsiz izindeyim. Şimdi birde küçük bir bey katılacak aramıza 33 haftalık gebeyim
mrvyad @Birdunyabircennetannesi biri örgün biri açıktan iki üniversite bitirdim ve hiç çalışma hayatım olmadı hayalim kendi işimi yapabilmek 🥲🥲