Fasulye12 Birdunyabircennetannesi işitme engelliler öğretmenliği mezunuyum. Branşımdan memnunum ama ek olarak herkesin bayılarak yediği, şahane cupcake, pasta , kurabiye yapıp sattığım, önünde uzuuuun uzun kuyruklar oluşan bir pastanem de olsun isterdim .
yirmiikikasim23 Birdunyabircennetannesi muhasebe ve vergi uygulamalari onlisans mezunuyum, emekli muhasebeciyim😂 bebem olduktan sonra hayalimdeki meslek direk cocuk doktoru oldu ya 😀
SiprayiL Birdunyabircennetannesi hemşireyim, bebekten önce istifa edecektim neredeyse o kadar yorulmuştum meslekten ama şimdi doğum iznindeyim mesleğimi çok özledim o maneviyatını nöbetleri ortamı 🥹
merveasel13 Gıda teknikeriyim ve şuan açıktan tds okuyorum Marmara Üniversitesinde de Kimya bölümü okuyordum bebekten dolayı dondurdum.Ama hayalim diyetisyen olmak💘
Naciyeylmz merveasel13 merveasel13 bnde gıda teknikeri yım cnm tds noluyo diyetisyen olsak bir yer açmak zorunda mısın iş yapabilmek için
Birdunyabircennetannesi SiprayiL Bende kıyamam ama bilirsiniz zamanla alışıyor insan hani başta bir üzülme olur ama zamanla alışır insan
ikiekmekaldimevegidiyorum Birdunyabircennetannesi valla bu ülke şartlarında benim dahil herkesin bozuluyor bence yavaş yavaş😵💫😂
BENOYLEUYGUNGORDUMM Birdunyabircennetannesi orta okul mezunuyum. Dışardan liseyi bile bitiremedim sen düşün😆hayalimde zengin olmaktı🤣🤣🤣🤣