isufumveben Birdunyabircennetannesi biyomedikal mühendisiyim, moleküler biyoloji ve genetik çok istemistim ülkemizde geleceği yok diye vazgectim tercih zamanı:(
Birdunyabircennetannesi isufumveben Moleküler biyolojide çok alternatif var aslında iş için Yani benim mesleğimden geçiş var Geçiş yapan çok arkadaşım var hepsi de çalışıyor Ne gibi geleceği yok diye düşündünüz
sezer2022 Birdunyabircennetannesi halkla ilişkiler mezunuyum belediyede çalışıyorum,, hostes yada rehber olmak dünyayı gezmek isterdim 🙈
sevnc sezer2022 Bende hakla ilişkiler mezunuyum hastanede çalışıyorum hayalimdeki meslek gezi spikeri olmak 😁
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesi ev hanımlığında yüksek lisans yapıyorum,sizide tebrik ederim bu arada😅
findikfarem Birdunyabircennetannesi tekstil mezunuyum ama neden piskoloji okumadım diyorum şu an 2. Çocuktan sonra belki bi şansımı denerim.
irmarose Birdunyabircennetannesi lisans eğitimim konaklama işletmeciliği,daha sonra ön lisans programı olarak çocuk gelişimi bitirdim. Hayalim psikolog olmaktı😁
Simsimy Birdunyabircennetannesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Ama hayaller başkaydı, olmadı. Nasip :) Savaş pilotu olmak istiyordum. Değil havacı asker, savaş pilotu olmak, karacı asker bile olamadım 😂