yirmiikikasim23 HurremSultannn olacak canim sen basarirsin boyle dusun helal olsun bak cocukla okumaya calisiyorsun guzel olacak inan🫶🏻
Begonvil__ Birdunyabircennetannesi ilk okulda öğretmen sırayla ne olmak istediğimizi sorduğunda hafız cevabını vermiştim öğretmen babama söylemişti bunu ☺️ okul öncesi öğretmeniyim mesleğimi çok seviyorum 💖
HurremSultannn yirmiikikasim23 inşallah canım benim 🥰 bı diplomam olsa yeter yarın çocuklarım annem küçük yaşta evlenmiş ama yinede okulunu bitirmiş desin istiyorum 😍
hnnl ikiekmekaldimevegidiyorum canım hazır psikolog ayağımıza gelmişken bende aşırı kaygı var herseye korkuyorum migdeme kramp giriyor çok takılıyorum kafama herseyi anksiyete de var sanırım ne yapsam bilmiyorum 🤷♀️ ya içimde sıkıntı oluyor devamlı kötü bisey olacak gibi
ikiekmekaldimevegidiyorum hnnl kuzum anksiyete fizyolojik olarak ilk midede kendini belli eder. Bunun için destek alman daha iyi olur çünkü anksiyetenin başlangıcı neresi, nasıl giderilebilir buna bakmak lazım
Naciyeylmz merveasel13 merveasel13 bnde gıda teknikeri yım cnm tds noluyo diyetisyen olsak bir yer açmak zorunda mısın iş yapabilmek için
merveasel13 Naciyeylmz merhaba kusura bakmayın uygulamayı silmiştim de yeni gördüm.Tds tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü oluyor.Diyetisyen olunca yer açma zorunluluğu yok ya online çalışabilirsiniz veya herhangi bir klinikde de çalışabilirsiniz 💘
SweetMom__ Birdunyabircennetannesi ben lisede ailem tarafından zorla birakildim babam sırf ceza yememek için açık öğretime yazdirdi bende gitmedim çünkü hevesim kırıldı herkes gibi okula gitmek varken açık öğretim istemedim. Boş mu durdum hayır gidip çalıştım mesleğimi elime aldım Bayan Kuaförüyüm.💪 okula devam etseydim Astsubayı olma hayalim vardı ben çok zorluklar çektim annem babam bir dönem ayrıldı okula tekrar gitmek istedim gidemedim anneme baktım çalıştım askerdeki kardeşime baktım eğer okuyasaydim Astsubay olma hayalim vardı herşeyi anneme bırakma ona rahat hayat yaşatma gibi hayallerim vardı ben ölünce herşey ona kalırdı daha rahat olurdu diye kendimi yedim durdum nasip olmadı işte. Ailem barıştı lakin benim içimde çok şey ukte kaldı.
Poyrazbayb Birdunyabircennetannesi işletme mezunuyum kurumsal bir firmada günlük raporlama işi yapıyorum. Tam bana göre bir iş çok memnunum 🙏 çocukken hemşire olmak isterdim ama yapmazmışım iğne falan
lidokain Birdunyabircennetannesi hemşireyim. İlkokulda bademcik ameliyatı olmuştum ameliyathaneyi gözümle inceledm sonra çalışanlari flan o gün hemşire olcam ben dedim tabi annem de çok istedi hemşire olayım onunda etkisi var sevdiğim bir meslek. Ha şu an çalışmıyorum bekarken atanmak gibi bir derdim olmadı simdide kpss bakıyorum arada iste
Ozzggee BENOYLEUYGUNGORDUMM sizin için meziyet olabilir ancak yine de eğitim meslek ve zenginlik farklı şeyler