Tugcearel Benim bebeğim de çok düşerdi kafası çok kez şişerdi şu an 4 yaşında. Bir kaç güne geçer şişliği bence bir sorun yoktur
curlymomms Tugcearel ay inşallah sabah 4 te gördüm şişliği ve asla uyumadim paso arastiriyorum ya cok kötüyüm aklimdan cikmiyor 🥵 sert minik bir şişlik var kafasinin ön ve arka kisminin birlestigi tam orta hatta
mavimsi442_ curlymomms geçmiş olsun öncelikle canım yatak kaç cm yükseklikte biliyor musun benimde bebeğim düşmüştü doktor 50cm den yüksek ise riskleri var demişti ama tabi yinede hepsi bunu kapsamaz demişti kusma morarma hareketlerde sıkıntı yoksa korkma demişti tabi 4 saat kalmıştık biz çünkü bizim yatak 55 cm kadardi çok şükür bişey çıkmadı bizde tabi omrumden ömür gitti benimde su vermedik emmedi de uyumadı da o süreçte bunlara dikkat ettiysen korkma ama için rahat etmesi için elbette götür doktoruna 😊
curlymomms mavimsi442_ yatak 50 santimden yüksek maalesef bizde de hiçbir sıkıntı yoktu hatta ilk 1 dakika kadar ağlamış daha sonra hemen gülmeye başlamış ama bu şişlik ve uykuda ağlama bir ağrısı mı var da uykusu bölünüyor anlamadım uyku dışında bütün hareketleri normal eski çocuğum hiçbir fark yok Allah hepsini korusun
bdilekkayra curlymomms benim oglum 19 aylıkken yataktan düştü köprücük kemiği kırılmıştı ama çok ağlamıştı susturamamıştık biz hemen götürmüştük röntgen vs cekilmisti.
Mercan12 curlymomms canım şişmesi normal, ben bile biyere vurunca başımı, vurduğum yer şişiyor. birkaç güne geçer inşallah, ama tabi sen yinede doktora sor için rahat eder.
curlymomms Mercan12 ben surune surune asagi dogru gittigi icin belki kafasini carpmamistir diye sevinirken 3. gunun sonunda kafasindaki minik şişliği farkedince kahroldum ne bileyim haklisiniz tabi ama anneliiiik cok zormus
serendipty curlymomms merhaba bebim bebeğim de kafasını masaya çarptı şişliği var doktor ne dedi acaba size
curlymomms serendipty bir sorun yoktur dedi tomografi vs cektirmedi, hareketlerde beslenmesinde bir sorun yoksa problem yoktur sislik olabilir dedi
merveyy1 curlymomms uykularının bölünmesi normal çünkü korkuyo ve seni yanında istiyordur sadece annesine güveniyo bebişler yaklaşık 2 hafta önce bizim de başımıza geldi her şey normaldi sadece uykuları sıkıntılıydı benimle olmak istiyordu 2 gece kucağımda birlikte uyuduk şimdi çok iyi korktukları için böyle tepki gösteriyorlar sanırım 🥹